Benim sağ clickte sorun var. Sağ taraf sola kıyasla daha yukarıda duruyor. Tıklayınca da gıcırtı sesi geliyor.159 pronun clicklerinden memnun musunuz arkadaşlar ? Çok severek kullanıyorum donma kasma vs hiç yaşatmadı ama clicklerine alışamadım gitti. Özellikle sağ gıcırtı vs yok direk basma hisse konuştuğum sanki bir tık yüksek olsa daha iyi olacakmış gibi geliyor.
Kuponla 159 pro ikisinden kat kat iyiAjazz aj099 veya attackshark r1 alınır mı??
bu aj159 u usb dongle kullanmak için o şarj şeyiyle şarj etmekmi lazım. Pili yokmu.Kuponla 159 pro ikisinden kat kat iyi
bende pro modeli indirime girmedi p modeli indirime girdi 471 TL ye geliyor alınır mı? senceKuponla 159 pro ikisinden kat kat iyi
159 proda dpngle şarj istasyonuna gömülü lityum pil yani şarjlı pil kablo ile şarj edilebilirbu aj159 u usb dongle kullanmak için o şarj şeyiyle şarj etmekmi lazım. Pili yokmu.
bende pro modeli indirime girmedi p modeli indirime girdi 471 TL ye geliyor alınır mı? sence
Fury Level z1'e göre ağır geldi bu da bana.eski mouseum daha iri ve 100 g civarıydı ağırlık dışında dediğiniz gibi evet
pro modelini zaten 1 tane aldım farklı telefonda denedim denediğimde p modeli indirimli oldu pro olmadı470 liraya daha iyisi yok diye düşünüyorum tr'de sıfır, alınabilir, denk gelirse sonra da pro alabilirsin ilk aldığın yedek olur
Ağırlık denmesinden dir bu mouse un ağırlık dengesi biraz kötü olmuş o sarj yeri arkada olduğu için ön 40 arka 80 gibi olmuşFury Level z1'e göre ağır geldi bu da bana.
Aynı dediğin gibi hocam.Ağırlık denmesinden dir bu mouse un ağırlık dengesi biraz kötü olmuş o sarj yeri arkada olduğu için ön 40 arka 80 gibi olmuş
onu denemedim, 100 gramlık mouse vardı bendeFury Level z1'e göre ağır geldi bu da bana.
pek sayılmaz1k Hz mouse kullanıyordum 144 Hz de 2k kullanmayı düşünüyorum farklılık hissedermiyim.