MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 594
4k ya alsam peki.onu denemedim, 100 gramlık mouse vardı bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pek sayılmaz
4k ya alsam peki.onu denemedim, 100 gramlık mouse vardı bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pek sayılmaz
Bu bende tek mouse siparsinde olmuyor. Bir siparis daha istiyor.wincredit yazıp ara temu da
Kredi dediğiniz bu mu ? Ben şimdi sepeti onaylarsam bana bedavadan 3,300tl mi verecek yaniSürekli 1000 TL kredi iadesi geliyor bana. Durmak bilmiyor. Kampanya olmadan sürekli 1680 liradan mouse (1000 TL si kredi) alıyorum. Zincirleme devam ediyor. Ne zaman sona erecek bilmiyorum. Stoklara indirim gelmiş. Aldıklarımın hepsine fiyat düzenlemesi istedim ve onu da verdiler. 20 ye yakın mouse aldım. Şu an harcanmayı bekleyen 3500 TL kredi var. TC kalmadı elimde sipariş verecek![]()
dün stok girdi aldım ara ara yine giriyor deneyebilirsinGuncel olarak alabilen varmi? Farkli saticidan stok gelmis fakat ondan 103 TL'ye dusmuyor bende. Dusen bir instagram postu varsa atarmisiniz.
Her türlü linki denedim hocam, düşse bile oturum açınca ve hatta yeni kayıt olunca normal fiyatına dönüyor.Guncel olarak alabilen varmi? Farkli saticidan stok gelmis fakat ondan 103 TL'ye dusmuyor bende. Dusen bir instagram postu varsa atarmisiniz.
Bunun sebebi daha once indirim olan bir hesap acman ayni telefondan o actigin hesabi bulursan indirim oluyor stok varsa yoksa baska sekilde yararlanamiyorsunHer türlü linki denedim hocam, düşse bile oturum açınca ve hatta yeni kayıt olunca normal fiyatına dönüyor.
Onu da denedim yine olmadı hocam.Bunun sebebi daha once indirim olan bir hesap acman ayni telefondan o actigin hesabi bulursan indirim oluyor stok varsa yoksa baska sekilde yararlanamiyorsun
Nasıl yani benim monitör 144 Hz ben 8k da kullansam 1k ile arasında Bir fark olmaz mıisterseniz 16k yapın ,144hz 1k dan fazlasını pek yansıtamıyor.
144 - 1k
240 - 2k
360 - 4k-8k şeklinde genelde.
Ve işlemciniz güçlü değilse baya zorlar