❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
730a NL alınır mı

Hocam ben uğraşmadan tek seferde aldım o yüzden kısaca anlattım . Yardım aldığınız link ve yorum linkini verin sizinki ile birlekte en başa koyayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir türlü yapamayanlar için kesin çözüm olrak sizinkini eklerim. Ama mesela benim daha önce temu hesabım olmasına rağmen alabildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz bekle benimde dün güncellendi ptt sayfası
Hocam ilk posta eklemeniz çok yerinde olmuş elinize sağlık alternatif olarak bir reklam postu daha vereyim ben denemedim ama başkasının işine yarayabilir.

Sürekli 1000 TL kredi iadesi geliyor bana. Durmak bilmiyor. Kampanya olmadan sürekli 1680 liradan mouse (1000 TL si kredi) alıyorum. Zincirleme devam ediyor. Ne zaman sona erecek bilmiyorum. Stoklara indirim gelmiş. Aldıklarımın hepsine fiyat düzenlemesi istedim ve onu da verdiler. 20 ye yakın mouse aldım. Şu an harcanmayı bekleyen 3500 TL kredi var. TC kalmadı elimde sipariş verecek :oops:

Sürekli 1000 TL kredi iadesi geliyor bana. Durmak bilmiyor. Kampanya olmadan sürekli 1680 liradan mouse (1000 TL si kredi) alıyorum. Zincirleme devam ediyor. Ne zaman sona erecek bilmiyorum. Stoklara indirim gelmiş. Aldıklarımın hepsine fiyat düzenlemesi istedim ve onu da verdiler. 20 ye yakın mouse aldım. Şu an harcanmayı bekleyen 3500 TL kredi var. TC kalmadı elimde sipariş verecek :oops:
Total kaça geldi 20 mouse?

Geri