mobil veri ile deneyin muhtemelen olurHiç temu hesabi açilmamiş cihazdan %100 olurmu
Denedim ama olmadi bi baska cihazdan mobil veriyle denerim artikmobil veri ile deneyin muhtemelen olur
Denedim ama olmadi bi baska cihazdan mobil veriyle denerim artik
Bunlarin hepsini yaptimda olmamisti zatenarkadaş detaylı açıklamış birde bu şekilde deneyin- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu
Sadece beyaz var 1738702633 Siyahi neden gelmiyor ben mi kaçırıyorum ya Aula gibi yapmazlar umarım siyah stok gelmeyi bırakmıştı sonra beyazda gitmiştiforum.donanimarsivi.com
farklı linkleri veya farklı cihaz deneyin. çok dengesiz uygulama bazıları almak için günlerce uğraşıyorBunlarin hepsini yaptimda olmamisti zaten
Anladim hocam.farklı linkleri veya farklı cihaz deneyin. çok dengesiz uygulama bazıları almak için günlerce uğraşıyor
Hocam ilk posta eklemeniz çok yerinde olmuş elinize sağlık alternatif olarak bir reklam postu daha vereyim ben denemedim ama başkasının işine yarayabilir.Hocam ben uğraşmadan tek seferde aldım o yüzden kısaca anlattım . Yardım aldığınız link ve yorum linkini verin sizinki ile birlekte en başa koyayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir türlü yapamayanlar için kesin çözüm olrak sizinkini eklerim. Ama mesela benim daha önce temu hesabım olmasına rağmen alabildim
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz bekle benimde dün güncellendi ptt sayfası
Total kaça geldi 20 mouse?Sürekli 1000 TL kredi iadesi geliyor bana. Durmak bilmiyor. Kampanya olmadan sürekli 1680 liradan mouse (1000 TL si kredi) alıyorum. Zincirleme devam ediyor. Ne zaman sona erecek bilmiyorum. Stoklara indirim gelmiş. Aldıklarımın hepsine fiyat düzenlemesi istedim ve onu da verdiler. 20 ye yakın mouse aldım. Şu an harcanmayı bekleyen 3500 TL kredi var. TC kalmadı elimde sipariş verecek![]()