Güç bela beyaz 159pro bi tane aldım bu temuyu çözmek çok zor.Konuyu açan arkadaş yolu diye yazmış ama 120 sayfa yazı olmuş yolunu bulana kadar canım çıktı geriye dönüp okuyarak yolu buldum keşke başa eklese. Allahtan 10 20 sayfada bir benim gibi tekrarlıyorlar sıfırdan alacaklara anlatayım.
Detaylı anlatayım.
Öncelikle ana instagram postumuz bu bu posta tıklamadan hazırlıkları yapmamız lazım.
Her şeyiniz sıfır olmadan almak zor o yüzden cihaz hesap uygulamalar her şey sıfırlanmalı.
Temuyu zaten yüklemeyin yüklediyseniz silin.
1 Youtubea girip ayarlar hesap yeni hesap gmail açıyoruz bu hesap cepte
2 tarayıcı verilerini tamamını siliyoruz
3 uygulama ayarlardan önbellek tûm instagram verilerinin tamamını siliyoruz (instagram hesabınızdan çıkar ve tüm verileriniz sıfırlar dikkat)
4 telefonu uçak moduna alıp 1 dk bekliyoruz
5 telefonu uçak modundan çıkarıp mobil verisini açıyoruz
6 instagramı açıp hesabımızı girdikten sonra linke tıklayıp postu açıyoruz
7 alışveriş yap diyoruz
8 bize temuyu indirtiyor indiriyoruz sonrasında fiyat soru işaret fln olacak vay indirimler kampanyalar çarklar fln sabırla hepsini kabul edip onaylıyoruz zorla sepete ürün ekletirse ekleyin bu arada oturum açmamıza fırsat verirse açarız
9 final adımı tüm basmalar bitince sepetten sadece 103 lira olan mausumuzu seçip oturum açmadıysak burada açıyoruz ödememizi yapıyoruz
Ürün 1 aydır bu fiyatta ara ara stok geliyor ben zaten beyaz istiyordum 4 model var bence pro olanları alabiliyorsanız alın p nedemek bilmiyorum stok bekleme ise tamamen sizin bileceğiniz iş 1 aydır devam ediyor ne zaman biter bilinmez.