Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
omer
159 pronun clicklerinden memnun musunuz arkadaşlar ? Çok severek kullanıyorum donma kasma vs hiç yaşatmadı ama clicklerine alışamadım gitti. Özellikle sağ gıcırtı vs yok direk basma hisse konuştuğum sanki bir tık yüksek olsa daha iyi olacakmış gibi geliyor.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Arif
159 pronun clicklerinden memnun musunuz arkadaşlar ? Çok severek kullanıyorum donma kasma vs hiç yaşatmadı ama clicklerine alışamadım gitti. Özellikle sağ gıcırtı vs yok direk basma hisse konuştuğum sanki bir tık yüksek olsa daha iyi olacakmış gibi geliyor.
Benimde elime bu gün geçti. Alışmaya çalışıyorum hocam. Bana biraz ağır geldi diğer kullandığım mouse'a göre. Ayrıca avuç içinin oturduğu yer daha bi garip. Clickler ise çok daha tok ve sert hissettirdi bana.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Temu reklam linkleri ile aj159pro modelini 730 tl ye satıyor. Reklam linki ile alabiliyoruz. Alması kimisi için çok kolay veya uğraştırıcı olabiliyor. İnternetten temunun bu ürününü aratın ardından instagram da önünüze çıkan reklam ile alabilirsiniz. Veya aşağıda paylaşılan linkleride deneyebilirsiniz.

EDİT:
Konuyu açtığımda ben çok uğraşmadan alabildim ama temu çok düzgün çalışmadığı için almakta zorlananlar oldu.
Satın alırken sorun yaşayınca bazı arkadaşlar çözüm yolları buldu bu yöntemleri deneyin .

Basit yöntem :1 @MustafaaY @yalnızbiri01
1- Uygulamayı silin
2- Mobil veriye geçip uçak modunu açıp kapattın
3-Mail ile yeni hesap oluşturup tel no onay vs yapın ( veya hiç temu açılmamış mail işe yarayabilir )
4- Linkleri deneyip sepete ekleyin
5- uygulamayı linkin otomatik yönlendirmesi ile indirin

Alternatif yöntem :2
@rayli82

Öncelikle ana instagram postumuz bu bu posta tıklamadan hazırlıkları yapmamız lazım.
Her şeyiniz sıfır olmadan almak zor o yüzden cihaz hesap uygulamalar her şey sıfırlanmalı.
Temuyu zaten yüklemeyin yüklediyseniz silin.
1 Youtubea girip ayarlar hesap yeni hesap gmail açıyoruz bu hesap cepte
2 tarayıcı verilerini tamamını siliyoruz
3 uygulama ayarlardan önbellek tûm instagram verilerinin tamamını siliyoruz (instagram hesabınızdan çıkar ve tüm verileriniz sıfırlar dikkat)
4 telefonu uçak moduna alıp 1 dk bekliyoruz
5 telefonu uçak modundan çıkarıp mobil verisini açıyoruz
6 instagramı açıp hesabımızı girdikten sonra linke tıklayıp postu açıyoruz
7 alışveriş yap diyoruz
8 bize temuyu indirtiyor indiriyoruz sonrasında fiyat soru işaret fln olacak vay indirimler kampanyalar çarklar fln sabırla hepsini kabul edip onaylıyoruz zorla sepete ürün ekletirse ekleyin bu arada oturum açmamıza fırsat verirse açarız
9 final adımı tüm basmalar bitince sepetten sadece 103 lira olan mausumuzu seçip oturum açmadıysak burada açıyoruz ödememizi yapıyoruz,

Ayrıca alternatif Reklam linkleri ekleyeceğim. 3 Adet satıcı var bildiğimiz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Link 2
Link 3
Link 4

Satın alanlar için mouse driver zip dosyası

159 PRO Driver ZİP

Bazı kişiler P ve pro modeli karıştırıyor farklı şeyler dikkat edin.
Alıntıyı görüntüle
hem birebir aynı reklamı buldum hem de klavye versiyonunu buldum önce kendim denedim sonra ilk taktiği denedim ama her türlü en düşük 1143 TL ye düşürebildim. AJ159P Çift Modlu Siyah (manyetik şarj standı + 1k alıcı ile) 1143 TL ye geliyor alsam mı almasam mı bilemedim hesap yeni kod mod bilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem birebir aynı reklamı buldum hem de klavye versiyonunu buldum önce kendim denedim sonra ilk taktiği denedim ama her türlü en düşük 1143 TL ye düşürebildim. AJ159P Çift Modlu Siyah (manyetik şarj standı + 1k alıcı ile) 1143 TL ye geliyor alsam mı almasam mı bilemedim hesap yeni kod mod bilen var mı?
@Çatlı Reis

Gurkanpiro

80+ Platinum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Çatlı Reis
Pro al p daha alt bir model

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bekle derim 1000 lirada pahalı geldi 733 w aldık
evet herkes 700 liraya kapmış 1143 e alırsam kendimi enayi gibi hissederim bi de 27 euro sınırı aşıyor sıkıntı mıktını çıkmasın sonra en iyisi beklim sağol kardo

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Benimde elime bu gün geçti. Alışmaya çalışıyorum hocam. Bana biraz ağır geldi diğer kullandığım mouse'a göre. Ayrıca avuç içinin oturduğu yer daha bi garip. Clickler ise çok daha tok ve sert hissettirdi bana.
eski mouseum daha iri ve 100 g civarıydı ağırlık dışında dediğiniz gibi evet

Top Bottom