nereden indirdinrdr 2 de türkçe yama önerisi olan varmı kaliteli ve güvenilir
Bu yama için önceden rdr2 yi steam'den indirmemiz mi gereknereden indirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:
direkt bu konudan yararlanabilrisiniz
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
bu konuda net bilgim yok indirip denemeniz gerek herhangi bir sorunda veya hatada konuya bakıp sizinle aynı sorunu yaşayan var mı diye kontrol edebilirsiniz konu sahibi çoğu kişiye geri dönüş sağlamışBu yama için önceden rdr2 yi steam'den indirmemiz mi gerek
Ohohoh benim onu denemem 1 yılı alır meydanda daha pc yokbu konuda net bilgim yok indirip denemeniz gerek herhangi bir sorunda veya hatada konuya bakıp sizinle aynı sorunu yaşayan var mı diye kontrol edebilirsiniz konu sahibi çoğu kişiye geri dönüş sağlamış
Bu yama yenimibu konuda net bilgim yok indirip denemeniz gerek herhangi bir sorunda veya hatada konuya bakıp sizinle aynı sorunu yaşayan var mı diye kontrol edebilirsiniz konu sahibi çoğu kişiye geri dönüş sağlamış
Konu içerisinde yama hakkında tüm bilgiler bulunuyorOhohoh benim onu denemem 1 yılı alır meydanda daha pc yok
Bu yama yenimi
Çok uzun siz hepsini okuyup özetleseniz banaKonu içerisinde yama hakkında tüm bilgiler bulunuyor
Usengecim birazKonu içerisinde yama hakkında tüm bilgiler bulunuyor
steamdan indirdim indirimdeydinereden indirdin
direkt bu konudan yararlanabilrisiniz
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Kaç liraydısteamdan indirdim indirimdeydi
15 dolar suan 60 dolardanmi ne dusmus yani 2200 tl den 500 civarlarina dusmusKaç liraydı