Neler Yeni

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Ceasar123

80+ Silver
ben liseyi bitirdim bakma a1'i yeni aldım :D scooterla gezdiğimden sıkıntı olmaması adına yoksa 250 lik abimin r25-mt25'ine biniyordum köyde (tabi 1. viteste 20 ile gidiyordum yemiyordu düşürürsem sıkıntı diye :D)
Ben bisiklet sürmeyi bile bilmiyodum.
Bisiklet sürmeyi öğrendim. Öyle antreman yaptım 1 ay.
Sonra arkadaşlarımın arada mondial wing50 si, apec ps5 ini kullanıyodum.
Ehliyet var da motor var sanki.
Polis görünce arkadaşım veriyor öyle geçiyorum koltuğa en fazla.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
A2 18 yaş istiyor o kadar bekleyemem ya.
16 sında tak diye aldım ben.
bende scooter var ceza yemeyeyim diye 3 ay daha beklemedim (Ehliyeti aldıktan sonra 3 ay yoksa 5 aydı 18'i doldurmam gereken süre) Şimdi ise 20 gün kaldı aşağı yukarı yaşı doldurmama Araba ehliyetini aradan çıkarttıktan sonra A2'ye de yükselteceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bisiklet sürmeyi bile bilmiyodum.
Bisiklet sürmeyi öğrendim. Öyle antreman yaptım 1 ay.
Sonra arkadaşlarımın arada mondial wing50 si, apec ps5 ini kullanıyodum.
Ehliyet var da motor var sanki.
Polis görünce arkadaşım veriyor öyle geçiyorum koltuğa en fazla.
bende motor vardı ehliyet yoktu bi kere tenha yolda polis çevirmesi vardı ucuz yırtmıştım sırf ceza yemeyeyim diye a1 aldım ben.

Ceasar123

80+ Silver
bende motor vardı ehliyet yoktu bi kere tenha yolda polis çevirmesi vardı ucuz yırtmıştım sırf ceza yemeyeyim diye a1 aldım ben.
Şahinler olmadığı sürece ceza yemezsin ya.

Normal polisler ya sabit dururken yada çevirmede ehliyet istiyorlar.
Yolunda giderken karışmıyorlar.

Şahinler şehire arada bir gelir.
Şahin gördüğü herkesi durdurup ehliyet istiyor. O sorun işte.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç motor sürmediysen olmaz. Net. Olduğun yerde dururken bile düşüreceğine garanti verebilirim. Bütçenden bir kısım ayırıp ehliyetini aldıktan sonra güzel bir ileri sürüş eğitimi alırsan o zaman olur o da zamanla. Sıfır bilgiyle 500lük değil 125 motoru da devirirsin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr

bizim burda heryere çevirme koydular son 1-2 aydır işe git gel için kullanıyordumda ceza yemeyeyim diye aldım a1'i yoksa gönlümde direk a2 almak vardı

bizim burası ilçe şahine hiç denk gelmedimde yunus kaynıyor heryer

Ceasar123

80+ Silver
bizim burda heryere çevirme koydular son 1-2 aydır işe git gel için kullanıyordumda ceza yemeyeyim diye aldım a1'i yoksa gönlümde direk a2 almak vardı
Bizim arkadaş çevresi ortak büyük grubumuz var. Çevirme olan yerler maks yarım saate düşüyor gruba. Çevirmeden patlamadım ben hiç.

Sadece motoru asla polislerin olabileceği bir yerde bırakıp park etmedim yada başında sabit beklemedim.

bizim burası ilçe şahine hiç denk gelmedimde yunus kaynıyor heryer
Bizimde ilçe zaten.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bizim arkadaş çevresi ortak büyük grubumuz var. Çevirme olan yerler maks yarım saate düşüyor gruba. Çevirmeden patlamadım ben hiç.

Sadece motoru asla polislerin olabileceği bir yerde bırakıp park etmedim yada başında sabit beklemedim.

Bizimde ilçe zaten.
bende grup falan olmamasına rağmen patlamadım bende şans eseri neyse o günler geçti artık :D motoru yükseltene kadar a1 idare eder.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay
Hocam 500cc aşar emin ol çünkü daha hiç motor kullanmamışsın şayet "vitesli" ilk defa kullanacağın için debriyaj ve gaz kavramasa konusundan zorluklar çekeceksin 125cc örnek olarak mondial drift L alınabilir daha önce 8000 km kullanmışlığım var 16 litr deposu var fullersen abartısız 2 ay benzin koymadan gezersin önce 125cc ile öğren sonra yükselt aman diyim 500cc ile başlama çünkü kaza anında kaporta sensin.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmet B
Hocam 500cc aşar emin ol çünkü daha hiç motor kullanmamışsın şayet "vitesli" ilk defa kullanacağın için debriyaj ve gaz kavramasa konusundan zorluklar çekeceksin 125cc örnek olarak mondial drift L alınabilir daha önce 8000 km kullanmışlığım var 16 litr deposu var fullersen abartısız 2 ay benzin koymadan gezersin önce 125cc ile öğren sonra yükselt aman diyim 500cc ile başlama çünkü kaza anında kaporta sensin.
Drift-l tam bir teneke diyebilirim onun sorunlarıyla ugraşamam

Top Bottom