Neler Yeni

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ege
Bana kalsa dio veya pcx ile başlasın güzel bi lastik taksın manevra, trafik filtreleme, kontra, viraj, fren yapmayı, dengede durmayı öğrensin. Ama istemiyorum ve bütçem bu dedikten sonra pulsar ns200, dominar önermenin mantığı var mı?
Kanka sende haklisinda bizim anlasamama nedenimiz ne acaba merak ediyorum bende diyorumki arkadasa ilk motorun ev okul yapacaksin guzel bir butcen var tamam ama bence bak gerek yok bu butceye bunlar daha uygun olur yani ben adama hmm senin 400k butcen var o zaman bi pulsar yakisir demiyorum tamamen arkadasin ihtiyaclarina gore yaziyorum

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ege
Yoksa desin bana 400 k butcem var motor alcam ben buraya 100 tane motor atarim olay o degilki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadasa en uygun durumu bulmaya calisiyoruz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
aynen öyle. Benim 125dedigim mototrda 3-4.viteste gördüğüm motoru cbr 1.viteste görür ++ tork olarak da çok aşırı fark eder. Yanlışlıkla gaz açsam bile takla attırır. 125likte bile çok fazla gaza geliyorum 500de aynısı olsa durmaz motor tecrübe lazım
hondanın 500 lüğünün top speedi zaten yüksek değil ama ara devirleri canlı işte ayrıca sıfır alırsa rodaj vs olucak racing makine istiyorsa ikinci el R25 alması en mantıklısı .

ekrem imaro

80+ Bronze
almışken iyisini alayım diyorum zaten hız tutkunu birisi degilim amacım arıza çıkarmasın birazda çeksin yeterli, boy ve kilom bu motor için uygun olur mu ?
hocam motorun üstüne çıkınca herkes hız tutkunu oluyor. 500cc başlangıç motoru olur fakat bence daha küçük bir şeyle başlamak daha sağlıklı.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yoksa desin bana 400 k butcem var motor alcam ben buraya 100 tane motor atarim olay o degilki

Arkadasa en uygun durumu bulmaya calisiyoruz
ki 100 tane motor saydık konu başlarında :D

Ceasar123

80+ Silver
Naked makine istemiyor arkadaş sıkıntı orada başlıyor zaten bana kalsa alsın ktm 390 Adventure baksın keyfine yada crf250 l
Tamam alsın R25. 200 basıyor. Son hızı yeter.
Üst viteslerde quickshifter var.
Yarışır, fiyakalıdır falan işte.
Uzatmayak.

Gidipte 500cc makineli aldırmazdım ben heralde.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
A1 ehliyet ile şuan 125 den öteye gidemiyorum ben ya :d
Lise öğrencisi olarak bu kadar şuan.
ben liseyi bitirdim bakma a1'i yeni aldım :D scooterla gezdiğimden sıkıntı olmaması adına yoksa 250 lik abimin r25-mt25'ine biniyordum köyde (tabi 1. viteste 20 ile gidiyordum yemiyordu düşürürsem sıkıntı diye :D)

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,063
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
hondanın 500 lüğünün top speedi zaten yüksek değil ama ara devirleri canlı işte ayrıca sıfır alırsa rodaj vs olucak racing makine istiyorsa ikinci el R25 alması en mantıklısı .
hacı 250 bile çok başlangıca bana kalırsa

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
CBR 500 dediğimiz makinanın top speed değil de uzun ömürlü blok olarak satışa sunulduğunu millet ne zaman anlayacak hocam sizce?

A2 18 yaş istiyor o kadar bekleyemem ya.
16 sında tak diye aldım ben.
Hayırlısı olsun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
CBR 500 dediğimiz makinanın top speed değil de uzun ömürlü blok olarak satışa sunulduğunu millet ne zaman anlayacak hocam sizce?
bilemiyorum ki makine yazılımla top speeddede iş yapıyor orası ayrı konu

Top Bottom