Başlangıç İçin Motor Önerisi

beiz

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar selamlar, A sınıfı ehliyetim var ve motor sürmeye başladığım süreçten ehliyeti aldığım sürece kadar MT07 kullandım. Artçılıktan dolayı biraz trafik deneyimim var ama yine de başlangıç seviye bir motor arayışındayım. Daha çok racing tipi motorları beğeniyorum bu yüzden de aklımda R125 falan vardı ama ilk etap için uygun olur mu emin olamadım bir de bütçe açısından şu an aşırı kaçıyor.
Sıkıntısız, kroniksiz motor önerir misiniz?

Sürüş olarak çok tecrüben yoksa racing ile başlamanı önermem, çünkü illaki düşüp kalkacak motor ve granaj masrafı çok fazla. Nakedla tecrübe kazandıktan sonra racinge gecersin. Ha yine de 125cc racing istiyorsan qj nin motoruna bakabilirsin 125r mıydı ne. F/p

Sürüş olarak çok tecrüben yoksa racing ile başlamanı önermem, çünkü illaki düşüp kalkacak motor ve granaj masrafı çok fazla. Nakedla tecrübe kazandıktan sonra racinge gecersin. Ha yine de 125cc racing istiyorsan qj nin motoruna bakabilirsin 125r mıydı ne. F/p
Aslında sadece 125 ile sabitlemek istemiyorum da 250cc'ye kadar çıkabilirim sanırım. Onlara göre de önerin olursa incelerim mutlaka

Aslında sadece 125 ile sabitlemek istemiyorum da 250cc'ye kadar çıkabilirim sanırım. Onlara göre de önerin olursa incelerim mutlaka
Başlangıç için bajajın ns200 ü gayet ideal. Hem parçası uygun, bulunabilir. Servisi yaygın. Satması kolay. Naked motor, düşse çok cebini yakmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: beiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,305
Üyeler
183,411
Son üye
Erevgn
Geri