imemircan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 491
- İsim
- Emir can Bozan
- İlgilendiği Kategoriler
- Gözüme ne çarparsa valla :)
Hocam bütçeniz kısıtlı olduğu için bence raider alın geçin. Bunun daha plakalandırması, rodaj bakım parası vs. vs. olacak o yüzden ehliyet parasının 3 te 2 si falan gider. Yarının ne olacağı belli değil, hayalinizde var ise bütçeniz neye yetiyorsa alın. ns200 güzel motor ama 30k ya almak bir risk, sahibini falan tanımak lazım bence bunun için. Sıfır raider alın göz bebeğiniz olsun tecrübe edinin. Mümkünse çalışın, para biriktirip sıfır ns200 alırsınız.80-85'e çıkmaya çalışsa bile motor zangır zangır titreyecek ki naked/Commuter tarzda bir viteslide ben daha rahat ettim scooter yerine Ehliyet alırken baskı balatası debriyaj kaçıran motorla tekte aldım (Benim arkamda bir çocuk daha vardı aynı motora binen çocuk bu saydığım 2 sebepten motoru tekere getirmişti istemeden ikide bir stop ettiriyordu falan.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ölmedi, Yarışı erken bitirdi... farkettiğimde ince bir tebessüm oluştu yüzümde.
Sence 10k düşüğe 30k kmde ns200 mü yoksa tam 100k ya sıfır raider 125 mi ? şöyle bir etkende var raideri alıcaksam sonraki ay direk alabilirim ama ns'i alıcaksam en azından 3-4 ay para biriktirmem gerek birde bunun ehliyet alma kısmı var. a1 var elimde pekte ehliyet masrafı yapmak istemiyorum.
ek olarak bu süreçte de ehliyeti yükseltirsiniz.Hocam bütçeniz kısıtlı olduğu için bence raider alın geçin. Bunun daha plakalandırması, rodaj bakım parası vs. vs. olacak o yüzden ehliyet parasının 3 te 2 si falan gider. Yarının ne olacağı belli değil, hayalinizde var ise bütçeniz neye yetiyorsa alın. ns200 güzel motor ama 30k ya almak bir risk, sahibini falan tanımak lazım bence bunun için. Sıfır raider alın göz bebeğiniz olsun tecrübe edinin. Mümkünse çalışın, para biriktirip sıfır ns200 alırsınız.