Neler Yeni

Yardım AOC 24G2SPU/BK Çizgi Problemi

zyraxone

80+
Garantinin Itopya ile bir alakası yok. Yetkili servise gidecek ve tamir edilebiliyorsa tamir edilecek. Edilemiyorsa değişim yapacaklar. Ellerinde aynı modelden yoksa sanırım ya para iadesi yapıyorlar ya da ellerinde olan daha üst model bir monitörü yollamayı teklif ediyorlar.
Millete va panel itikliyprlar genelde daha yüksek hzlerde

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
ilk önce bir itopya iletişime geçeyim daha sonra orayla da iletişime geçerim hocam teşekkür ederim yardımınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım 3 yıl garantisi var ben 2 yıl diye biliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti sorgulamaya baktım ama ürün bulunmuyor sebebini de anlamadım
Ben de seri numarasından sorguladım ancak çıkmadı. Sanırım o kısım doğru çalışmıyor. Direkt müşteri hizmetlerini ara daha rahat olur.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Ben de seri numarasından sorguladım ancak çıkmadı. Sanırım o kısım doğru çalışmıyor. Direkt müşteri hizmetlerini ara daha rahat olur.
açmıyolar ben airporttan almıştım oranın da teknik servisi varmış sanırım direkt onlar da bakıyormuş zaten direkt olarak onlara götüreceğim onlar yollar büyük ihtimalle ürünü bu panel sorunu kullanıcı kaynaklı değil dimi ben çünkü monitöre zaten herhangi bir şey yapmadım

zyraxone

80+
açmıyolar ben airporttan almıştım oranın da teknik servisi varmış sanırım direkt onlar da bakıyormuş zaten direkt olarak onlara götüreceğim onlar yollar büyük ihtimalle ürünü bu panel sorunu kullanıcı kaynaklı değil dimi ben çünkü monitöre zaten herhangi bir şey yapmadım
Hayır ürün kalitesizliği ile alakalı.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Hayır ürün kalitesizliği ile alakalı.
olabilir hocam bence hala iyi de garantiye vermem gerek en azından yapılsın paneli de yaparlar diye düşünüyorum sorun panel ise

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Benim monitörün kutusunun üstündeki etikette Türkiye Resmi Distribütörü olarak Koyuncu Elektronik Bilgi İşlem Sistemleri San. ve Dış Tic. A.Ş. gözüküyor. www.koyuncu.com.tr sitesine girdiğimizde ise AOC Monitörler için 0212 268 4000 numarası verilmiş. Bu numara da Tecpro Bilgi Teknolojileri'ne ait. Yani garanti için orayı arayıp iletişime geçmek gerekiyor. Bugün Pazar, dolayısıyla bugün çalışmıyorlardır. Yarın gün içinde ararsan yardımcı olacaklardır. Farklı teknik servislerde garanti kapsamında işlem yapılır mı bilmiyorum, ücret isteyebilirler ancak bu konuda bilgim yok.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Benim monitörün kutusunun üstündeki etikette Türkiye Resmi Distribütörü olarak Koyuncu Elektronik Bilgi İşlem Sistemleri San. ve Dış Tic. A.Ş. gözüküyor. www.koyuncu.com.tr sitesine girdiğimizde ise AOC Monitörler için 0212 268 4000 numarası verilmiş. Bu numara da Tecpro Bilgi Teknolojileri'ne ait. Yani garanti için orayı arayıp iletişime geçmek gerekiyor. Bugün Pazar, dolayısıyla bugün çalışmıyorlardır. Yarın gün içinde ararsan yardımcı olacaklardır. Farklı teknik servislerde garanti kapsamında işlem yapılır mı bilmiyorum, ücret isteyebilirler ancak bu konuda bilgim yok.
teşekkür ederim hocam ben itopyada direkt olarak aldığım yerde teknik servis vardı oraya da ürünü götürebiliyormuşuz büyük ihtimalle yarın ikisini de ararım ona göre hareket ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,642
Üyeler
166,792
Son üye
RRaybon
Top Bottom