- Konu Sahibi Konu Sahibi
benim için büyük sorun ses rahatsız ediyorBendede coil whine oluyor hocam ama ben takmıyorum çok da büyük bir sorun değil bence
peki test sonuçları nasıl eski karta göre ? Yani ayıplı ürün müdür yoksa ideal mi
benim için büyük sorun ses rahatsız ediyorBendede coil whine oluyor hocam ama ben takmıyorum çok da büyük bir sorun değil bence
İdeal hocambenim için büyük sorun ses rahatsız ediyor
peki test sonuçları nasıl eski karta göre ? Yani ayıplı ürün müdür yoksa ideal mi
Hocam psu da aynı sesi verir cw de karttaki bobin sesi dediğiniz cw dir işte yük bindikçe hangi bobindeyse yaparValorant fps sınırını kaldırınca direkt cızırtı sesi geliyor.
Fps'i sabitleyince azalıyor. Ekran kartını fazla kullanınca bobinlerden ses geliyor , ekran kartında olması lazım.
Psu sesi nasıl bir şey cızırtı gibi mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrardan iade edemeyeceğim sanırım ama üzüldüm.. En azından 0 kutu göndermişlerdi.
Belki kapalı kutu diye 15-16'ya satardım , sonra da peşin taksitle 5070 alırdım. Asus dual kronik sorunlu sanırım.
Çünkü pc hocası 9-11-12-13 sistemlerinde asus dual kartlar var ve hepsinde coil whine şikayeti var.
Aylardır sistemleri araştırıyorum diğer sistemlerde hiç coil whine şikayeti görmedim bu kadar
Evet hocam bende aylardır sistem araştırıyordum ve PC Hocası-GG12 adlı sistemi aldım. Fiyatı bu sisteme yakın başka sistemlerde vardı ama onların ekran kartı markaları ASUS kadar bilindik markalar olmadıkları için onları tercih etmedim keşke o sistemlerden birini tercih etseydimValorant fps sınırını kaldırınca direkt cızırtı sesi geliyor.
Fps'i sabitleyince azalıyor. Ekran kartını fazla kullanınca bobinlerden ses geliyor , ekran kartında olması lazım.
Psu sesi nasıl bir şey cızırtı gibi mi ?
Tekrardan iade edemeyeceğim sanırım ama üzüldüm.. En azından 0 kutu göndermişlerdi.
Belki kapalı kutu diye 15-16'ya satardım , sonra da peşin taksitle 5070 alırdım. Asus dual kronik sorunlu sanırım.
Çünkü pc hocası 9-11-12-13 sistemlerinde asus dual kartlar var ve hepsinde coil whine şikayeti var.
Aylardır sistemleri araştırıyorum diğer sistemlerde hiç coil whine şikayeti görmedim bu kadar
Furmark ve occt testi yaptığımda şiddetli bir ses olmuyor fakat valorant , rdr2 gibi oyunlarda fps sabitlenmediğinde yüksek cızırtı oluyor.Hocam psu da aynı sesi verir cw de karttaki bobin sesi dediğiniz cw dir işte yük bindikçe hangi bobindeyse yapar
Hocam masaüstünde fare imlecini hareket ettirince ses çıkıyor mu acaba sizde merak ettimFurmark ve occt testi yaptığımda şiddetli bir ses olmuyor fakat valorant , rdr2 gibi oyunlarda fps sabitlenmediğinde yüksek cızırtı oluyor.
Çözümü yok mudur acaba ? Anladığım kadarıyla ekran kartına yük bindiği için oluyor.
Örneğin furmark testi fotosunda sağ üst taraftaki tikleri kaldırınca da cızırtı geliyor.
Coil whine sorunu olmadığı senaryoda eğer pc hocası 12'yi 33.999'a aldıysanız daha iyi sistem yok.Evet hocam bende aylardır sistem araştırıyordum ve PC Hocası-GG12 adlı sistemi aldım. Fiyatı bu sisteme yakın başka sistemlerde vardı ama onların ekran kartı markaları ASUS kadar bilindik markalar olmadıkları için onları tercih etmedim keşke o sistemlerden birini tercih etseydim
Ekran kartından mı ? anlayamadımHocam masaüstünde fare imlecini hareket ettirince ses çıkıyor mu acaba sizde merak ettim
Bunu bilmiyorum malesefFurmark ve occt testi yaptığımda şiddetli bir ses olmuyor fakat valorant , rdr2 gibi oyunlarda fps sabitlenmediğinde yüksek cızırtı oluyor.
Çözümü yok mudur acaba ? Anladığım kadarıyla ekran kartına yük bindiği için oluyor.
Örneğin furmark testi fotosunda sağ üst taraftaki tikleri kaldırınca da cızırtı geliyor.
Evet, ekran kartındanCoil whine sorunu olmadığı senaryoda eğer pc hocası 12'yi 33.999'a aldıysanız daha iyi sistem yok.
Zaten kasımdan bugüne kadar tek iyi sistemler pc hocası sistemleriydi.
Pc hocası 9 sistemi de mesela en iyi sistem f/p olarak çünkü parçaları kaliteli ve fiyatı uygun.
Ama coil whine sorunu olması çok üzücü , eğer işlemciniz 7600 ise belki ekran kartınızı değişim/iade yaparak sıfırını alıp onu satıp 5070 falan alabilirsiniz çıkınca. Ben yapmadım bence büyük bir hataydı , 5070 zaten çok daha iyi kart olacaktır ve nvidia sonuçta.
Ekran kartından mı ? anlayamadım
Sanırım gelmiyor mouse tıklayınca , tam anlayamadım amaEvet, ekran kartından
Hocam bazı yükseltmeler ile sistemi 15 ocak tarihinde 44k'ya satın aldım.Coil whine sorunu olmadığı senaryoda eğer pc hocası 12'yi 33.999'a aldıysanız daha iyi sistem yok.
Zaten kasımdan bugüne kadar tek iyi sistemler pc hocası sistemleriydi.
Pc hocası 9 sistemi de mesela en iyi sistem f/p olarak çünkü parçaları kaliteli ve fiyatı uygun.
Ama coil whine sorunu olması çok üzücü , eğer işlemciniz 7600 ise belki ekran kartınızı değişim/iade yaparak sıfırını alıp onu satıp 5070 falan alabilirsiniz çıkınca. Ben yapmadım bence büyük bir hataydı , 5070 zaten çok daha iyi kart olacaktır ve nvidia sonuçta.
Ekran kartından mı ? anlayamadım
Hocam benim kartta masaüstünde fare imlecini hareket ettirince bile ses geliyordu direkt servise gönderdim şuan gelmesini bekliyorumMonitörden anlayan arkadaşlar , monitör konusu açtım oraya da bakar mısınız ?
Sanırım gelmiyor mouse tıklayınca , tam anlayamadım ama