Pro versiyonuyla arasında az bir fark var ise alınır. 600-700 edicek bir fark yok. Ekranı uyku moduna girince gidiyor bir anlamı kalmıyor. Sensör farkı sadece lod ayarında hissettim.daha iyisi var mı bu fiyata kapalı kutu sıfır jelatini üstünde turuncu
Kapatabilirsin fakat mouse hep açık kalır şarj bakımından özellikle 8khz kullanımda çok gitmiyor zaten üstüne uyku modunu kapatınca süreyi kısılatacaktır. Dock un uyku modu olması gerekirdi yapmamışlarekranını gitmeyecek konuma getirme ayarı yok mu uygulamada uyku modunu kapat tarzı
şarjın bana sorun yaratacağını sanmıyorumKapatabilirsin fakat mouse hep açık kalır şarj bakımından özellikle 8khz kullanımda çok gitmiyor zaten üstüne uyku modunu kapatınca süreyi kısılatacaktır. Dock un uyku modu olması gerekirdi yapmamışlar
1500E GEÇEN VERİYRODUM birinse almadı kardeşime verdimdaha iyisi var mı bu fiyata kapalı kutu sıfır jelatini üstünde turuncu
ben 1500 e veriyordum forumdan birisine almadı kardeşe verdimBenim gönlüm 1600 ama sahibi yanaşmıyor![]()
APEXTE var alttan aç kapa bluetooht ve wifişarjın bana sorun yaratacağını sanmıyorum
bide altta tuşu yok mu mouseun kapatmak için
Mesaj otomatik birleştirildi:
alttaki tuştan mouse kapatırım apexte var diye biliyorum
mavihayırlı olsun ne renkti
nasipistediğim renkler beyaz sonra mavi sonra siyah sonra turuncuydu en istemediğim rengi bulabildim
stoğa girsede millet rahatlasa ama stoğa girerse 1700 1800e satanlara yarayacakistediğim renkler beyaz sonra mavi sonra siyah sonra turuncuydu en istemediğim rengi bulabildim