Neler Yeni

Corsair void elite rgb dongle sorunu yaşayan var mı?

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
merhaba bundan önce kullandığım r*mpage marka kablosuz kulaklığın dongle ında cok sorun yaladım her bilgisayarı aç kapa yaptığımda onu da tak çıkar yapmam gerekiyodu ve bilgisayar usb yi görmüyofu bu kulaklıkta öyle bir sorun var mı kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
merhaba bundan önce kullandığım r*mpage marka kablosuz kulaklığın dongle ında cok sorun yaladım her bilgisayarı aç kapa yaptığımda onu da tak çıkar yapmam gerekiyodu ve bilgisayar usb yi görmüyofu bu kulaklıkta öyle bir sorun var mı kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen
Merhaba, 3 yılı devirdiğim wrilees model olan kulaklıktır kendisi. Dongle ile alakalı hiç problem yaşamadım.

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, 3 yılı devirdiğim wrilees model olan kulaklıktır kendisi. Dongle ile alakalı hiç problem yaşamadım.
bilgisayarı aç kapa yaptığımda tak çıkar yapıyor musun ve şarj dan sonra usb yi cıkrıp takmak gerekiyo mu?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
bilgisayarı aç kapa yaptığımda tak çıkar yapıyor musun ve şarj dan sonra usb yi cıkrıp takmak gerekiyo mu?
Hayır bilgisayarı açtığımda kulaklığımın power tuşuna basılı tutmam yetiyor.

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR