Neler Yeni

"6700 XT ve AMD Sürücü Problemi

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Ömür
Amd bile lol un dünyanın en saçma oyunu olduğunu düşünüyor galiba bu bir işaret bence alakasız 24.8.1 deneyebilirsin

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Hocam 6700xt ile hic sorun yasamadim, sadece bi ara fullscreen bir şeye geçerken takılma gibi bir sey oluyordu, o kadar.
Bence lol'un fullscreen ayarini değiştir bi öyle dene. Borderless full screen dene bence sorununu çözer.

s1mpel52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halis Özer
Hocam 6700xt ile hic sorun yasamadim, sadece bi ara fullscreen bir şeye geçerken takılma gibi bir sey oluyordu, o kadar.
Bence lol'un fullscreen ayarini değiştir bi öyle dene. Borderless full screen dene bence sorununu çözer.
bence çok saçma bir cevap verdin şuan neyse hangi sürümü kullanıyorsun?

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Hocam bilgisayarin yaninda degilim, ama driver son sürüm. Güncelleme geldikçe yapıyorum. Eskiden ben de garip bir fps drop yiyordum lol içinde, böyle ekran donuyo gibiydi anlık bazen. Bilemedim senin tarif ettigin şeyle aynı mı. Araştırıp böyle bir çözüm bulmuştum, uzun zamandır full ayarlarda sorunsuz çalışmakta oyun.

s1mpel52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halis Özer

Hocam bilgisayarin yaninda degilim, ama driver son sürüm. Güncelleme geldikçe yapıyorum. Eskiden ben de garip bir fps drop yiyordum lol içinde, böyle ekran donuyo gibiydi anlık bazen. Bilemedim senin tarif ettigin şeyle aynı mı. Araştırıp böyle bir çözüm bulmuştum, uzun zamandır full ayarlarda sorunsuz çalışmakta oyun.
sence garantiye göndereyim mi bende niyeyse takılıyor sürekli ama bu ungige heaven benchmark puanını bana atarsan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide lolde vsync açıkken hiç fps düşmüyormu yani full sabitmi oluyor genelde

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Hocam yarin aksam geri dönüş yapayım sana deneyeyip hepsini. Bence garantilik bi durum yoktur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Üstad bir sürü sürüm var bu sürümlerin 2'sinde denemek yerine başka sürümler denesenize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,556
Üyeler
166,564
Son üye
Baran_000
Top Bottom