bence çok saçma bir cevap verdin şuan neyse hangi sürümü kullanıyorsun?Hocam 6700xt ile hic sorun yasamadim, sadece bi ara fullscreen bir şeye geçerken takılma gibi bir sey oluyordu, o kadar.
Bence lol'un fullscreen ayarini değiştir bi öyle dene. Borderless full screen dene bence sorununu çözer.
Hocam 6700xt ile hic sorun yasamadim, sadece bi ara fullscreen bir şeye geçerken takılma gibi bir sey oluyordu, o kadar.
Bence lol'un fullscreen ayarini değiştir bi öyle dene. Borderless full screen dene bence sorununu çözer.
sence garantiye göndereyim mi bende niyeyse takılıyor sürekli ama bu ungige heaven benchmark puanını bana atarsan daha iyi olurHocam bilgisayarin yaninda degilim, ama driver son sürüm. Güncelleme geldikçe yapıyorum. Eskiden ben de garip bir fps drop yiyordum lol içinde, böyle ekran donuyo gibiydi anlık bazen. Bilemedim senin tarif ettigin şeyle aynı mı. Araştırıp böyle bir çözüm bulmuştum, uzun zamandır full ayarlarda sorunsuz çalışmakta oyun.
bide lolde vsync açıkken hiç fps düşmüyormu yani full sabitmi oluyor geneldeHocam bilgisayarin yaninda degilim, ama driver son sürüm. Güncelleme geldikçe yapıyorum. Eskiden ben de garip bir fps drop yiyordum lol içinde, böyle ekran donuyo gibiydi anlık bazen. Bilemedim senin tarif ettigin şeyle aynı mı. Araştırıp böyle bir çözüm bulmuştum, uzun zamandır full ayarlarda sorunsuz çalışmakta oyun.
teşekkür ederimHocam yarin aksam geri dönüş yapayım sana deneyeyip hepsini. Bence garantilik bi durum yoktur.