Geçmiş olsun. Sahte site.![]()
YouTube ReVanced 19.47.53 [Download Latest APK] 2025
Download YouTube ReVanced APK & Magisk Module Latest Official for Android. Get Background Play, Ad-Free Content, SponsorBlock & RYD.revanced.to
hocam Huawei telefona indirdim fakat oturum açamıyorumGeçmiş olsun. Sahte site.
Virüslü ve güvenilmez site.
Doğrusu bu. Açık kaynak olan ve sahte sitelerden muzdarip olan bu.hangisi doğrusu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam Huawei telefona indirdim fakat oturum açamıyorum
Sahte değil. Virüslü olduğu bilgisine nereden ulaştın?Geçmiş olsun. Sahte site.
Virüslü ve güvenilmez site.
Evet, baktığımda esas orijinal YT uygulaması patch'lenerek kuruluyormuş temelde. Vanced'in ihtar aldığını biliyordum ama Revanced Manager üzerinden sunulduğundan haberim yoktu. Aydınlatma için teşekkürler.Mesaj otomatik birleştirildi:
Revanced zaten patchlama üzerine kuruldu.
Direk değişim(youtube hazır olarak) yaptıklarında dava ile karşılaşılınca vanced kapandı revanced olarak patchlame yaparak devam ettiler
Uygulamayı ansızın değiştirdiklerinde anlarsın.Evet, baktığımda esas orijinal YT uygulaması patch'lenerek kuruluyormuş temelde. Vanced'in ihtar aldığını biliyordum ama Revanced Manager üzerinden sunulduğundan haberim yoktu. Aydınlatma için teşekkürler.
Paylaştığım siteye de baktığımda zaten aynı patch'lemeyi onların yapıp işlemi kolaylaştırmak için uygulamayı sundukları yazıyor. Yamalayan kişinin Github sayfasında da ne olup bittiği yazıyor zaten.
Tabii kendin alıp yamayı ihtiyacına göre yüklemek daha mantıklı ama bu sitenin sahte/virüslü olduğu anlamına gelmez. Orijinal YT ile aynı uygulama imzasını taşıyor zaten gördüğüm kadarıyla. @DogancanYr'nin "virüslü" demesi üzerine 4 farklı AV ile taratıp kontrol ettim, herhangi bir sorun çıkmadı. Temelde aynı uygulamalar zaten kurulanlar, sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. MicroG'nin zaten Vanced sürümü kuruluydu.
Güzel kanıt sundun ya, teşekkürler.Uygulamayı ansızın değiştirdiklerinde anlarsın.
Site sahibini söyle de inanayım.Güzel kanıt sundun ya, teşekkürler.
Üstte yazdıklarımı idrak etmeye yeltenseydin veya uygulamayı azıcık araştırıp baksaydın böyle bir riskin bulunmadığını anlardın.
Bilmediğimiz bir şey bildiğini düşünüyorsan madem durumu izah et de bilelim.