HarbiPalit markada gelmedi ki?5090 daha ülkeye bile girmedi.
https://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx-5090-gamerock-32gb-512bit-gddr7/ Burada satılıyor sadece canlı destek de onayladı stok var dendiPalit markada gelmedi ki?5090 daha ülkeye bile girmedi.
O ROG ASTRAL modelleri içindir muhtemelen paliti o fiyattan satamazlar ve bilindik bi firma olmayan ürün için nasıl stok var denecek ki?Palit RTX 5090 GAMEROCK 32GB 512Bit GDDR7 - Game Garaj
Palit RTX 5090 GAMEROCK 32GB 512Bit GDDR7, Palit Nvidia GeForce RTX 5090 ekran kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da!www.gamegaraj.com
5090 daha ülkeye girmedi ama fiyatı 120k diye girmişler. gerçek değildir muhtemelen. 5090 minimum 150k dan başlar deniyordu bi ara
Palit GeForce RTX 5090 GameRock Review
The Palit GeForce RTX 5090 Game Rock is a custom-design variant of the RTX 5090 that's designed to offer better cooling performance than the FE, thanks to its quad-slot, triple-fan design. You also get adjustable RGB support with the ability to synchronize external lighting.www.techpowerup.com
baya 5090 ın bu modeli sıcak çalışacak gibi gözüküyor ama undervolt yapmaya razı olursanız oyunlarda 3 5 fps feda edip sıcaklıkları 70-75 dereceye sabitlersiniz. oyun için alınır ama grafik tasarımı gibi aşırı yük bindiren işler için alınmaz daha üst soğutmalı modellere yönelin
Sen çok acele ediyorsun, 250K sistem toplucan palit kart alma adam akıllı sistem topla sabret azcık.https://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx-5090-gamerock-32gb-512bit-gddr7/ Burada satılıyor sadece canlı destek de onayladı stok var dendi
fiyat konusunu bilemiyorum insanlar 150k dan başlar diyordu. 5090 türkiyeye daha gelmedi diye biliyorum game garaj dışındaki hiçbir sitede de 5090 a rastlamadımO ROG ASTRAL modelleri içindir muhtemelen paliti o fiyattan satamazlar ve bilindik bi firma olmayan ürün için nasıl stok var denecek ki?
Sabretmek problem değil şu şu tarihte denmesini bekliyorum ROG modelini almak istiyorum zatenSen çok acele ediyorsun, 250K sistem toplucan palit kart alma adam akıllı sistem topla sabret azcık.
Allah aşkına daha anlasmalı kişilere bile 5090 gelip incelenmedi.Sence gamegaraja nasıl gelsnhttps://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx-5090-gamerock-32gb-512bit-gddr7/ Burada satılıyor sadece canlı destek de onayladı stok var dendi
Hocam stok var deniyordu ya ondan konu açtım ben kafama göre gamegarajda vardır yauv demiyorum zaten fikir alıyoruz ya hani? Şu anda stok yok gözüküyor zatenAllah aşkına daha anlasmalı kişilere bile 5090 gelip incelenmedi.Sence gamegaraja nasıl gelsn
5090 hiçbir yerde yok çok az getirmişler tek yer getirmiş al geç bir daha o fiyata ürün bulmazsınHocam stok var deniyordu ya ondan konu açtım ben kafama göre gamegarajda vardır yauv demiyorum zaten fikir alıyoruz ya hani? Şu anda stok yok gözüküyor zaten
1 tane mi ne getirdiler direkt alana kadar stok bitti zaten5090 hiçbir yerde yok çok az getirmişler tek yer getirmiş al geç bir daha o fiyata ürün bulmazsın
Ve Palit Marka için 120 Bin vermek mantıklı mı o fiyata MSI falan bulunur bence5090 hiçbir yerde yok çok az getirmişler tek yer getirmiş al geç bir daha o fiyata ürün bulmazsın