piyasasının çok değişeceğini sanmıyorum zaten yavaş bendede var bitane satmaya çalışıyorum ekran kartı alacağım xbox’ı sadece forza içinmi aldınız?Şuanda series s konsol aldım 1 hafta sonra böyle bir haber duymak kötü oldu piyasası yavaşlarmo acaba? Ne gibi durum olabilir satıp ps5 almalımıyım?
hangi model xbox mevcut hocam?piyasasının çok değişeceğini sanmıyorum zaten yavaş bendede var bitane satmaya çalışıyorum ekran kartı alacağım xbox’ı sadece forza içinmi aldınız?
Series s 2 kol 2 tb ssd var 9bine aldımhangi model xbox mevcut hocam?
Ucuz diye aldım almışken forza fifa oynuyorum konsol benlik değilmiş onu farkına vardımpiyasasının çok değişeceğini sanmıyorum zaten yavaş bendede var bitane satmaya çalışıyorum ekran kartı alacağım xbox’ı sadece forza içinmi aldınız?
Ucuz diye series s aldım ama bilmiyorum olmadı satarım kullanmam cok fazla.Xbox'ın piyasası Series S üzerine galiba. Microsoft satış rakamlarını paylaşmıyor ama küresel ölçekte Series S'in Series X'i geride bıraktığı söyleniyor. Yani ikinci konsolu karşısında ana konsolu geride kalmış. İşin Türkiye ayağı da çok farklı değil. Ayrıca ben kimsenin şu saatten sonra e-ticaret sitelerinden Xbox alacağını düşünmüyorum çünkü PS'ye kıyasla aşırı pahalı. İkinci elde de piyasası yavaşsa bu konsol satmıyor demektir. Türkiye'de oyun platformu olarak PC konsoldan iki adım öndeydi, şimdi dört adım önde. Dolayısıyla Forza Horizon 5'in PS5'e gelmesi bir şeyi etkilemez.
series shangi model xbox mevcut hocam?
çok ucuza almışsınız hocam.Series s 2 kol 2 tb ssd var 9bine aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ucuz diye aldım almışken forza fifa oynuyorum konsol benlik değilmiş onu farkına vardım
series s
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok ucuza almışsınız hocam.