Neler Yeni

EA GAMES Oyun iade süreci (ÇÖZÜLDÜ)

crabman

80+ Bronze
dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 31 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
yiğit karaca
dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 44 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 44 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
kaç saat oynanması gerektiği yazmıyormu steamdeki 2 saat gibi

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 44 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
2 saat+ da steam iade kabul etmiyor

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Kutlu
dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 44 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
2 saatten fazla oynamışsın muhtemelen iade olmaz şansını dene

crabman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç saat oynanması gerektiği yazmıyormu steamdeki 2 saat gibi
yazmıyor. bende ondan sormak istedim deneyimi olan var mıdır diye.
1738332189122.png

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Kutlu
dün gece 11 de battlefield 1 aldım. 2 saat 31 dakika oynadıktan sonra bi sebepten dolayı iade etmem gerekti. iade koşullarında oyun başlatıldıysa 24 saat içinde iadeleri kabul ettikleri yazıyor. oyunu 2 saat 31 dakika oynadım. bu durum iadede sıkıntı çıkarır mı?
Pardon steamden aldın sandım bir an yanlış okumuşum iade olması lazım

Top Bottom