Neler Yeni

1.3 Clio vs 1.6 Egea

Receb İvedik

80+ Bronze
arkadaşlar merhaba 800-850 bin bütçem var iki araç arasında kaldım .

Clio touch paket 110.000 kmde

Egea urban plus paket 80.000 kmde

her iki araçda otomatik vites hasar durumlarıda 2 çamurluğu boyalı . aracı çoğu zaman sıkıştırarak kullanıcam egeanın dizel olması bu yönden beni tedirgin ediyor. clionunda yol tutuşu egeaya göre hiç güven vermiyor . egeada 8, clioda farklı motor olsada 4bin km tecrübe ettim karma olarak . performans olarak her iki araçta bana yeterli olacaktır . yakıt olarakda çok fark yok aralarında . şehir içinde clio egeadan az yaktı , uzun yoldada 140-150km/h kullanımda egea cliodan az yaktı . ama arada uçurum farkı yok . onun dışında clionun led farı ve tasarımı daha çok hoşuma gidiyor ama araçta bir güvensizlik ve kalitenin düşüklüğünü hissettim . benim görüşlerim bunlar üzerine ekleyebilecek olan varsa sevinirim . aracıda 20.000km civarı kullanıcam

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Forget
800-850 bütçede temiz Golf, Guilietta veya muadili bulabilirsin neden Egea'ya binesin ki? i20, 308 vs.'de olabilir.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
sss sss
arkadaşlar merhaba 800-850 bin bütçem var iki araç arasında kaldım .

Clio touch paket 110.000 kmde

Egea urban plus paket 80.000 kmde

her iki araçda otomatik vites hasar durumlarıda 2 çamurluğu boyalı . aracı çoğu zaman sıkıştırarak kullanıcam egeanın dizel olması bu yönden beni tedirgin ediyor. clionunda yol tutuşu egeaya göre hiç güven vermiyor . egeada 8, clioda farklı motor olsada 4bin km tecrübe ettim karma olarak . performans olarak her iki araçta bana yeterli olacaktır . yakıt olarakda çok fark yok aralarında . şehir içinde clio egeadan az yaktı , uzun yoldada 140-150km/h kullanımda egea cliodan az yaktı . ama arada uçurum farkı yok . onun dışında clionun led farı ve tasarımı daha çok hoşuma gidiyor ama araçta bir güvensizlik ve kalitenin düşüklüğünü hissettim . benim görüşlerim bunlar üzerine ekleyebilecek olan varsa sevinirim . aracıda 20.000km civarı kullanıcam
bir renocu olarak 1.3 yerine 1.5 al en az goturur 5 yıl 1.3ler renolarda k**** gibi bazen mukemmel motor bayagı uzun giderken bazıları 100km gormeden rahmetli oluyor

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
800-850 bütçede temiz Golf, Guilietta veya muadili bulabilirsin neden Egea'ya binesin ki? i20, 308 vs.'de olabilir.
hocam düşük km ve değişensiz mümkün olduğunca ufak hasarı olan araç arıyorum . yaptığı kaza ne kadar küçükse o kadar iyi benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir renocu olarak 1.3 yerine 1.5 al en az goturur 5 yıl 1.3ler renolarda k**** gibi bazen mukemmel motor bayagı uzun giderken bazıları 100km gormeden rahmetli oluyor
yılbaşına kadar kullanıcam hocam 10 ay falan

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Forget
hocam düşük km ve değişensiz mümkün olduğunca ufak hasarı olan araç arıyorum . yaptığı kaza ne kadar küçükse o kadar iyi benim için
Clio yine düşünülebilir ancak Egea'yı şahsen mantıklı bulmuyorum en azından Clio daha ekonomik ve daha uzun vadede götürür.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
sss sss
Mesaj otomatik birleştirildi:

yılbaşına kadar kullanıcam hocam 10 ay falan
yani piyasası ikisininde iyi ikisinin paket ve donanımlarına gore değişir yanı clio agır bakım gormus ama egea gormemis seni masraftan kurtarmıs gibi sana kalmıs hocam

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Ömer
Egea bana daha mantıklı geliyor cliolat bana çok ufak geliyorlar

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şu şartlarda agea olmaz diyorlar ama yürütme masrafını kimse göz önüne almıyorlar.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
1.6 egea her türlü, biri b segment diğeri c segment iç hacim olarakta öyle kaldıki sedan olduğu için 2. el piyasasıda hızlıdır. Cliolarda 1.3 nadir alırlar artık 1.0 a yöneliyorlar. MTV yüksek ödeyip b segment araca binmek biraz saçma

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Disel Egea candır. Stres sıkıntı yapmaz. Clio da aşağı kalmaz ama küçük.

Receb İvedik

80+ Bronze
yani piyasası ikisininde iyi ikisinin paket ve donanımlarına gore değişir yanı clio agır bakım gormus ama egea gormemis seni masraftan kurtarmıs gibi sana kalmıs hocam
hocam zaten alırsam yağ fren vs mutlaka yeni çünkü arabanın sıkıştırdığımdan dolayı bir şey olursa altından kalkabilirmiyim bilmiyorum . clioda rektefiye şansı yok motor aliminyum blok olduğu için komple sandık motora yönelmek zorunda kalırım . egeada dizel çok fazla sıkıştırmaya ve yüksek hıza gelmez . ama bu kmlerde böyle şeylerle karşılaşacağımı sanmıyorum
1.6 egea her türlü, biri b segment diğeri c segment iç hacim olarakta öyle kaldıki sedan olduğu için 2. el piyasasıda hızlıdır. Cliolarda 1.3 nadir alırlar artık 1.0 a yöneliyorlar. MTV yüksek ödeyip b segment araca binmek biraz saçma
hocam hacim çok önemli değil çoğu zaman tek olucam

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Fark etmez yinede egea daha iyi bir tercih en fazla kavrama seti değişirsin o da iyi kullanılmışsa 150-200k arası değişir herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,072
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom