Neler Yeni

Orjinal oyuna crack yapmak

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
Merhabalar bir siteden 1 den fazla kişinin kullandığı assasins creed Valhalla olan Ubisoft hesabı aldım ve oyuna girdiğimde hata alıyorum korsan oyun pc ye kesinlikle indirmiyorum ve oyuna crack yaparsam virüs vs vs bulaşır mı ve crack yaparsam çalışırmı Ubisoft silsem bile?

Karl Dönitz

80+ Bronze
Git para ver orijinalini al ya da direkt korsan indir. Böyle saçmalıklarla uğraşmaya değmez. Hem orijinal oyuna crack atılabiliyor mu? İlk defa böyle bir şey duydum.

DogancanYr

80+ Silver
Git para ver orijinalini al ya da direkt korsan indir. Böyle saçmalıklarla uğraşmaya değmez. Hem orijinal oyuna crack atılabiliyor mu? İlk defa böyle bir şey duydum.
Yapılıyor crack.
Crack oyunların nereden çıktığını sanıyorsun ?
Bu oyunun drm koruması var.
Crack indirmen lazım.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Gidip kesinliklervirussuzoyunbelesindir.com dan indirisen virus yersin piyasada adi bilinen fitgirl gibi yerlerden indirirsen hicbirsey olmaz kolay kolay genede sorumluluk size ait

Karl Dönitz

80+ Bronze
Yapılıyor crack.
Crack oyunların nereden çıktığını sanıyorsun ?
Hocam bunu kastetmek istememiştim benim hatam. Çok kişinin erişimi olduğu hesaptaki oyuna crack atmanın bu sorunla alakası ne? onu demek istemiştim.

DogancanYr

80+ Silver
Hocam bunu kastetmek istememiştim benim hatam. Çok kişinin erişimi olduğu hesaptaki oyuna crack atmanın bu sorunla alakası ne? onu demek istemiştim.
Bu oyunun drm koruması var.
Crack indirmen lazım.
Ayrıca bu oyunun drm koruması olduğu için çoklu oyuna izin vermiyor.

Crack ile aynı olur.
Özelden attım güvenilir siteleri indir oradan ardına bakma.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
sakın indirme ben crack indirdim anakarta kadar virüs yedim, yeni pc almak zorunda kaldım çöp oldu pc
Yıl 2025 korsan oyundan virüs yemek için andaval olmak lazım.Bilindik yerlerden indirseniz hiç bir şey olmaz.

Top Bottom