Neler Yeni

A159 pro beyaziyla nasil degistiririm

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
anonim
merhaba elimde siyah ajazz 159 pro var kalbim beyazinda kaldi nasil degistirebilirim bursadayim

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Hüseyin Mert Görgel
merhaba elimde siyah ajazz 159 pro var kalbim beyazinda kaldi nasil degistirebilirim bursadayim
Takasta bile beyaz olduğu için ayrı olarak daha fazla değer biçilir üstüne para vermen gerekir. Bende beyaz var ama biraz daha özelleştirmek için matfix customs firmasına göndererek özel kaplama yaptiracam. Eğer ilgini çekerse siyahtan beyaza döndürerek özel bir kaplama yaptırabilirsin

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yo
Takasta bile beyaz olduğu için ayrı olarak daha fazla değer biçilir üstüne para vermen gerekir. Bende beyaz var ama biraz daha özelleştirmek için matfix customs firmasına göndererek özel kaplama yaptiracam. Eğer ilgini çekerse siyahtan beyaza döndürerek özel bir kaplama yaptırabilirsin
fiyatları görünce 😑😑 oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

para israfı olur benim görüşüm tek renk boyama 1550tl ya

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Hüseyin Mert Görgel
fiyatları görünce 😑😑 oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

para israfı olur benim görüşüm tek renk boyama 1550tl ya
Baya artmış yılbaşından önce 500 daha uygundu. Ama tamamen kişisel bir tercih buda. benim için el emeği değerli bir şeydir onun için hakkını aldığım şeye parayı esirgemem 🙂

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yo
Baya artmış yılbaşından önce 500 daha uygundu. Ama tamamen kişisel bir tercih buda. benim için el emeği değerli bir şeydir onun için hakkını aldığım şeye parayı esirgemem 🙂
1500 e 100 daha koyarım vxe r1 alırdım 😄😄

Top Bottom