Takasta bile beyaz olduğu için ayrı olarak daha fazla değer biçilir üstüne para vermen gerekir. Bende beyaz var ama biraz daha özelleştirmek için matfix customs firmasına göndererek özel kaplama yaptiracam. Eğer ilgini çekerse siyahtan beyaza döndürerek özel bir kaplama yaptırabilirsinmerhaba elimde siyah ajazz 159 pro var kalbim beyazinda kaldi nasil degistirebilirim bursadayim
fiyatları görünceTakasta bile beyaz olduğu için ayrı olarak daha fazla değer biçilir üstüne para vermen gerekir. Bende beyaz var ama biraz daha özelleştirmek için matfix customs firmasına göndererek özel kaplama yaptiracam. Eğer ilgini çekerse siyahtan beyaza döndürerek özel bir kaplama yaptırabilirsin
para israfı olur benim görüşüm tek renk boyama 1550tl yaTakasta bile beyaz olduğu için ayrı olarak daha fazla değer biçilir üstüne para vermen gerekir. Bende beyaz var ama biraz daha özelleştirmek için matfix customs firmasına göndererek özel kaplama yaptiracam. Eğer ilgini çekerse siyahtan beyaza döndürerek özel bir kaplama yaptırabilirsin
Baya artmış yılbaşından önce 500 daha uygundu. Ama tamamen kişisel bir tercih buda. benim için el emeği değerli bir şeydir onun için hakkını aldığım şeye parayı esirgememfiyatları görünceoldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
para israfı olur benim görüşüm tek renk boyama 1550tl ya
1500 e 100 daha koyarım vxe r1 alırdımBaya artmış yılbaşından önce 500 daha uygundu. Ama tamamen kişisel bir tercih buda. benim için el emeği değerli bir şeydir onun için hakkını aldığım şeye parayı esirgemem![]()