nasıl oldu hocam numarayla mı girdinALLLAHIM GOOOOOL lan sonunda oldu nası oldu bilmiyorum son kez deneyip çıkıcaktım bi anda oldu
hocam çok kez hesap açtım 0 dan ama olmadı en sonunda vpn açmayı denedim açtım gene bişey farketmedi daha sonra vpn kapadım dedimki son kez deneyeyim eskiden açtığım 0 dan olan bi hesaba girdim ve 103 tl ye ekleyebildim istersen sende dene olmazsa mobil veri vs kullannasıl oldu hocam numarayla mı girdin
deneyecem sağolasınhocam çok kez hesap açtım 0 dan ama olmadı en sonunda vpn açmayı denedim açtım gene bişey farketmedi daha sonra vpn kapadım dedimki son kez deneyeyim eskiden açtığım 0 dan olan bi hesaba girdim ve 103 tl ye ekleyebildim istersen sende dene olmazsa mobil veri vs kullan
91.sayfada görselli bir yorum var ben birebir yapıp aldım. daha önce temu kullandı isen 92.sayfa son mesajda temu çerez silme ve tekrar yükleme ile nasıl alındığını söylüyor. krediyi bilmiyorum. 733tlye geliyor bu hali ile bedava.Selamlar yüksek ihtimalle yazdınız ama bu indirimden yararlanmak istiyoırum hatta önceden aula falan aldığımdan kredide verdi bana 92 sayfayıda okuyamam nasıl yapabilirim kredim de var benim.
aga bi cevap verin lamax 1 tane mi alabiliyoruz şuan sepetteyim
Aynisi oluyor yasıfır telefon sıfır eposta mobil veri aktif sıfır instagram giriş yapıyorum temuya giriş yaptığım an fiyat tekrar 1049 oluyor delirtir adamı
Mouse da mı çıkarayımeger sepetinde urun varsa onu cikarman lazim indirim olmasi icin
sepetinde urun olmamasi lazim mouse fiyat dusunce ekleyeceksinMouse da mı çıkarayım
bahsettiğin gibi yaptım her şeyi ve satın aldım dostum, telefon no ile kayıt oldum. çok teşekkür ederim haber ve bilgilendirmeler için. 1 haftadır burayı yokluyordum ve başardım
Hayırlı olsun dostlar ben de 1 haftadır ara ara deniyordum, bugün tamamen izole bir yöntem denedim ve oldu. Yapamayanlar benim yaptığım yöntemi bir denesin. Çok şükür Pro modelinin stoğu vardı denerken.eyw dostum aldımm sonunda aldım lann
Bir hesaptan bir tane alabilirsin diye biliyorumaga bi cevap verin la