Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
Selamlar yüksek ihtimalle yazdınız ama bu indirimden yararlanmak istiyoırum hatta önceden aula falan aldığımdan kredide verdi bana 92 sayfayıda okuyamam nasıl yapabilirim kredim de var benim.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mehmet taş
nasıl oldu hocam numarayla mı girdin
hocam çok kez hesap açtım 0 dan ama olmadı en sonunda vpn açmayı denedim açtım gene bişey farketmedi daha sonra vpn kapadım dedimki son kez deneyeyim eskiden açtığım 0 dan olan bi hesaba girdim ve 103 tl ye ekleyebildim istersen sende dene olmazsa mobil veri vs kullan

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
uwen uwen
hocam çok kez hesap açtım 0 dan ama olmadı en sonunda vpn açmayı denedim açtım gene bişey farketmedi daha sonra vpn kapadım dedimki son kez deneyeyim eskiden açtığım 0 dan olan bi hesaba girdim ve 103 tl ye ekleyebildim istersen sende dene olmazsa mobil veri vs kullan
deneyecem sağolasın

hyberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hyberd
Selamlar yüksek ihtimalle yazdınız ama bu indirimden yararlanmak istiyoırum hatta önceden aula falan aldığımdan kredide verdi bana 92 sayfayıda okuyamam nasıl yapabilirim kredim de var benim.
91.sayfada görselli bir yorum var ben birebir yapıp aldım. daha önce temu kullandı isen 92.sayfa son mesajda temu çerez silme ve tekrar yükleme ile nasıl alındığını söylüyor. krediyi bilmiyorum. 733tlye geliyor bu hali ile bedava.

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
uwen uwen
sıfır telefon sıfır eposta mobil veri aktif sıfır instagram giriş yapıyorum temuya giriş yaptığım an fiyat tekrar 1049 oluyor delirtir adamı

meyvesuyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
juice
bahsettiğin gibi yaptım her şeyi ve satın aldım dostum, telefon no ile kayıt oldum. çok teşekkür ederim haber ve bilgilendirmeler için. 1 haftadır burayı yokluyordum ve başardım

eyw dostum aldımm sonunda aldım lann
Hayırlı olsun dostlar ben de 1 haftadır ara ara deniyordum, bugün tamamen izole bir yöntem denedim ve oldu. Yapamayanlar benim yaptığım yöntemi bir denesin. Çok şükür Pro modelinin stoğu vardı denerken.

Top Bottom