- Reaksiyon skoru
- 151
Kanka nasıl aliyoz her yöntemi denedim o % indirimlik çark yerine kupon çarkı geliyo
dogrudan ajazz guvenılırArkadaşlar ben bu site den aldım sizce bir problem cıkar mı ilkkez temu dan alışveriş yapıyorumAlıntıyı görüntüle
Rica ederim ,11 gün sürdü işte .Çindne çıkması uzun sürüyor gerisi hızlı.eyv dostum 10 gün surmus senınkı bızımkı herhalde cok uzun surecek gıbı
Güvenilir sorun yokArkadaşlar ben bu site den aldım sizce bir problem cıkar mı ilkkez temu dan alışveriş yapıyorum
Bu satıcı dan alanlar oldu bayadogrudan ajazz guvenılır
benım cın yenı ay yılı tatılınden gec gelecek gibiRica ederim ,11 gün sürdü işte .Çindne çıkması uzun sürüyor gerisi hızlı.
Güvenilir sorun yok
bende ordan aldımRica ederim ,11 gün sürdü işte .Çindne çıkması uzun sürüyor gerisi hızlı.
Güvenilir sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu satıcı dan alanlar oldu baya
Tüh bu linkteki tükenmişEvet gözüküyor.
103 TL olan linkde stok varTüh bu linkteki tükenmiş
Evet ama o linkten girince daha önce hiç temu indirilmemiş telefonda bile kampanya bitti diye gözüküyor öyle bir sıkıntı var103 TL olan linkde stok var
Beyaz ve siyah pro
Teşekkürler. Peki şarj süresi aşağı yukarı ne kadar? Bende bugün sipariş verdim.hocam elimde var kullanıyom şuan ,sadece kablo takınca şarj oluyor. Hareket yok