Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Nik Flatron
1660 oduyorsun 1000 kredi gerimi veriyor benimde onume cikiyor gumrukle birlikte 1660 oluyor 1000 kredi geri veririm diyor ama yapmadim daha hic
ben bir kere o tekeri çevirdim, durmak bilmiyor.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
134 sayfalık forumda 1 allahın kulu nasıl alıncağından bahsetmiyor, herkes ben aldım ben yaptım demiş forumda sohbet eden bile var. yorumsuz
Birçok kişi nasıl aldığını anlattı . Dediğimiz gibi temu keyfine göre indirim veriyor. Bir çok kişi tek seferde aldı. Bazıları ise sizin gibi alamıyor. Muhtemel günlük indirimli ürün adedi var. Bazı yöntemleri ilk sayfada paylaştım maalesef onun dışında yapılabilecek bir şey yok. Çünkü bunun cevabını bizde bilmiyoz .Elimizden geldiğince anlatıyoz nasıl yaptığımızı

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mustafa Yeşilyurt
klavye içinde böyle bişey lazım

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Dostlar 30 dolar altındayken bile vergi koyuyor 350 lira felan normal mi bu ? 530 TL sepet yaptım 300 küsür vergi çıktı.
Normal fiyatını %60 kadarı gümrük vergisi olarak alınıyor

Stayy

80+
700 liraya geçen gün aldım temudan rastgele telefonuma bildirim düştü öylelikle aldım mouse fotoğraflı indirim gibi bir şey vardı tıkladım karşıma bu çıktı büyük ihtimal buna baktığım araştırdığım için çıktı dayanamadım aldım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Gencler konuyu daha once gordum fakat merak uyandırmadı burdakı olayı ve kısaca nasıl yapıldıgını bırı ozet gecermı acaba :)
ınsta lınkı mı atıyorsunuz yapabılmemız ıcın
farklı urunlerde oluyormu ?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
30 doları geçince gümrük + ekstra vergimi geliyor ?
27 euro üstü gümrük den geçmez, geçmesi için özel gümrük müşaviri ve sağlam vergi vermen lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gencler konuyu daha once gordum fakat merak uyandırmadı burdakı olayı ve kısaca nasıl yapıldıgını bırı ozet gecermı acaba :)
ınsta lınkı mı atıyorsunuz yapabılmemız ıcın
farklı urunlerde oluyormu ?
Muhtemelen olur

Konunun ilk yorumunu oku biraz fikrin olur

Palo DAYI 👑

80+ Gold
27 euro üstü gümrük den geçmez, geçmesi için özel gümrük müşaviri ve sağlam vergi vermen lazim

Muhtemelen olur

Konunun ilk yorumunu oku biraz fikrin olur
Resımlı lınke tıkladım ve sonuc olrak benı uygulamadan bır ıdnırım kısmına yonlendırdı burda mouse vardı fakat 700 e 70 TL ınrıım uygulıuyor sepette
temu hesabı sfıır sayılmaz daha onceden acıldı fakat hıcbır urun alınmadı daha once

ben su wincredit olayını çözdüm sürekli ordan bıseyler alıyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,547
İsim
Kürşat

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bu kredi olayını da biri açıklasa kısaca :D
sanırım benım anladıgıma göre sipariş gecince genelde kendısı verıyor bu promosyonu hatta yumurta falan kırdırıyor beliki denk gelmıstır sanada
ama suan benım bos hesabımda var az once baktım hıcbır sıparıs gecmısı yok 1000 tl kredı verıyor bazen 600 tl de verıyor
ara ara temudan arama yerıne wincredit yazıp kontrol etmekte fayda var

ordakı olay sallıyorum 1150 tl jeton verıyor ve sana 1200 jeton topla dıyor 50 jeton daha toplaman ıcın o sayfadakı urunlerın vergısız fıyatı ıle hesaplama yapıyor hesaplama dedıgım ıse su sayfaya gırdıgınde x4 +10 jeton ile hesaplama yapıyor yanı 50 jeton tamamalaman ıcın en az 1000 tllık alısverıs yapman lazım vergısız olarak

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,547
İsim
Kürşat
sanırım benım anladıgıma göre sipariş gecince genelde kendısı verıyor bu promosyonu hatta yumurta falan kırdırıyor beliki denk gelmıstır sanada
ama suan benım bos hesabımda var az once baktım hıcbır sıparıs gecmısı yok 1000 tl kredı verıyor bazen 600 tl de verıyor
ara ara temudan arama yerıne wincredit yazıp kontrol etmekte fayda var

ordakı olay sallıyorum 1150 tl jeton verıyor ve sana 1200 jeton topla dıyor 50 jeton daha toplaman ıcın o sayfadakı urunlerın vergısız fıyatı ıle hesaplama yapıyor hesaplama dedıgım ıse su sayfaya gırdıgınde x4 +10 jeton ile hesaplama yapıyor yanı 50 jeton tamamalaman ıcın en az 1000 tllık alısverıs yapman lazım vergısız olarak
Peki diyelim ki 1200 jeton topla dedi 1150 jeton verdi 50 jeton için de 1000 tl'lik alışveriş yaptım, kaç tl kredi veriyor ve bu bir sonraki alışveriş için geçerli bakiye gibi bi şey mi ? o jeton toplamak için sattığı ürünler dandik gibi durduğundan hiç bakmamıştım bu olaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,585
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom