kendi hesabında ilk alışverişinmiydiBen şu anda 2.de aldım. Kendi hesabımdan denedim olmadı hiç bir türlü sabah eşimin hesabından aldım. Şimdi kendi hesabıma denedim ve onda da oldu aldım. Bir siyah bir beyaz![]()
evet hocam ilk alışverişim.kendi hesabında ilk alışverişinmiydi
1660 oduyorsun 1000 kredi gerimi veriyor benimde onume cikiyor gumrukle birlikte 1660 oluyor 1000 kredi geri veririm diyor ama yapmadim daha hicBu 1000 TL kredi iadesinin sonu gelmeyecek sanırım. Sonsuza kadar devam edecek galiba. Temu inat ediyor bende inat ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hangi kampanya o1660 oduyorsun 1000 kredi gerimi veriyor benimde onume cikiyor gumrukle birlikte 1660 oluyor 1000 kredi geri veririm diyor ama yapmadim daha hic
evet 16 ocaktan beri devam ediyor. 21 oldu galiba mouse1660 oduyorsun 1000 kredi gerimi veriyor benimde onume cikiyor gumrukle birlikte 1660 oluyor 1000 kredi geri veririm diyor ama yapmadim daha hic
wincredit - 1000 TL kredi iadesi.Hangi kampanya o
kredi iadesi kampanyasi 500 kredi gosteriyor sonra 2x yapiyorHangi kampanya o
Bu kadar mouseu napacaksin hocam. Satcaksan kactan satacaksin.evet 16 ocaktan beri devam ediyor. 21 oldu galiba mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
wincredit - 1000 TL kredi iadesi.
bu konulara girmeyelim. dün saçma sapan yerlere götürüldü bu konu. ben böyle bir satın alma imkanı olduğunu anlatmaya çalıştım foruma. denemek isteyen bunu fırsata çevirmek isteyenlere yol gösterdim. açlığımızdan tut, yalancılığa kadar uzanan bir sürü hakaret vs duyduk. siz ucuz şekilde alınabilme yöntemine odaklanın. benim önceliğim şu an alabildiğim kadar ucuz almak. mutlu oluyorum çünkü. bir kısmı satılır bir kısmı dağıtılır çevremdekilere....Bu kadar mouseu napacaksin hocam. Satcaksan kactan satacaksin.