Merhaba tam olarak nasıl aldınız özelden açıklayabilirmisiniz hesabı yeni açmama rağmen linke tıkladığım anda bu fırsata uygun değilsiniz ibaresi çıkıyor 8-10 kere denemedim çözemedimBende sonunda aldım 733 tl ye. Eşimin Temu hesabından konudaki insta görseline tıkladım ve 103 tl olarak çıktı karşıma hemen girip sipariş verdim.
kablo ile şarj oluyor ama kablo ile kullanım yok. BT ile kullanman gerekirArkadaşlar bu pro modeli kabloyla şarj oluyor mu? Laptop kullanıyorum alan dar olduğu için dongle yerine sadece kablo ile kullanıcam. 8khz önemli değil. Zaten laptop çok güçlü değil.
Hocam kablo ile kullanım var, kablo ile 8k kullanım yokkablo ile şarj oluyor ama kablo ile kullanım yok. BT ile kullanman gerekir
hocam elimde var kullanıyom şuan ,sadece kablo takınca şarj oluyor. Hareket yokHocam kablo ile kullanım var, kablo ile 8k kullanım yok
yok odemezsın alınırsadece beyaz da indirim oluyor sanırım alınır mı bana
da geldi 733 tl gözüküyor ekstra bir şey ödüyormuyuz ?
Daha önce alışveriş yaptıysan indirime girmiyoStok olan post hangisi indirime girmiyor ki
Bir çok satıcı var bende ajazz ın kendi ilanından almışım ona hiç bakmadım ama diğer satıcı daha çok satmışStok mevcut yukarıdaki reklamda stok olan satıcıya yönlendiriyor diğer 103 olan reklamda stok olmayan satıcıya bu orjinal satıcısı ve stok var şuanda
Alıntıyı görüntüle
Satıcı Ajazz
Telden ekran görüntüsü alamadım. 25 ocak sipariş-05 şubat teslim (PTT)gelen olup kargo asamaları olan gorsel atabılırmı
gelen olup kargo asamaları olan gorsel atabılırmı
eyv dostum 10 gün surmus senınkı bızımkı herhalde cok uzun surecek gıbı