Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Gurkanpiro

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
Harbiden random atıyor bence alanlara nasıl alıyosunuz diye alamayanlara nasıl alamıyorsunuz diye sövmeyin :D
ipadden ve android telefonumdan wifi ve veri ile 5-6 hesap denemişimdir olmadı.
Olursa başka hesaptan kendime de bir adet almayı düşünüyorum, inşallah iptal durumu olmaz öyle bir senaryoda :D
Olmaz iptal durumu

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat
Peki bir şey daha sormak istiyorum NL sizce kaçtan gider genelde P ve PRO satılıyor sanırım

Palo DAYI 👑

80+ Gold

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Furkan Ekici
Davetimi kabul eder misin? Bağlantıya hemen tıkla ve benimle maksimum 1.500,00TL kazan!

1000030925.jpg

Söyle bı kampanya verdi açtığım hesaplara tıklayınca kabul etti normal girme linki bulamadım üstteki linke tıklayınca veriyor 400 tamamlayınca alışveriş yapmadan 700 kredi veriyormus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim linkle alakanız yok etkinliğin linkini atamıyorum bu şekilde gözüküyor sadece baska hesapta gozukmuyorsa link uzerinden cikti harca yazinca olmamisti o yuzden yukari linkide biraktim hicbir cikarim yok link uzerinden sadece etkinlige ulasmak icin kullaniyorsunuz puan sinirina ulastigim icin puan gelmiyor

Daha önce bu etkinliğe denk gelen. Oldumu

1000030926.jpg

Tamam gosterdi

Harca yazınca veriyormuş bu etkinliği denemek isteyen yapsin

NL mi NL P mi anlamıyorum ki
görselde NL P yazıyordu

UL699054 ürün no bu yazıyor
link de şu

Bu şimdi düz NL mi yoksa NL P mi oluyor ?
Ben sordum nl p gönderilecek dediler önceki sayfalarda konuşma ss i var

Ekler

• 1000030924.jpg
    1000030924.jpg
    592.4 KB · Hit: 19
Son düzenleme:

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat
Ben sordum nl p gönderilecek dediler önceki sayfalarda konuşma ss i var
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, Switch'i PRO ve APEX ile aynı, P gibi değil yani, controller bilgisini ögremedim. NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
Mouse gurmesi var mı kıyaslayabilecek ?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
Near Link huawein bağlantı teeknolojisi ,klavye mouse ve akıllı kalemlerde kullanıyor. Pro da daha yüksek hz oranı var. İlk sayfada 159 serisinin karşılaştırma tablosu bulunuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Furkan Ekici
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
digerinde 8k zaten kullanilmyacak batarya cok hizli bitiyor ben uzun omurlu batarya suresi icin 800mah olani tercih ettim ayni zamanda pro da aldim masaustunde kullanmak icin ikisinide deneyecegim https://forum.donanimarsivi.com/kon...tl-vergi-dahil-alma-yolu.1062555/post-9596290

Near Link huawein bağlantı teeknolojisi ,klavye mouse ve akıllı kalemlerde kullanıyor. Pro da daha yüksek hz oranı var. İlk sayfada 159 serisinin karşılaştırma tablosu bulunuyor
o karsilastirma tablosunda nearlink olan modelinin ozellikleri mevcut degil kafa karistiriyor

prodan tek farki dock olmamasi ve kucuk dongle kullanmasi onun harici herseyi ayni proda dongle buyuk dock ile birlikte laptop icin rahat olmaz 8khz olayida cok batarya yiyecegi icin 1k hz gayet yeterli onemli olan batarya kapasitesi bence

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat
digerinde 8k zaten kullanilmyacak batarya cok hizli bitiyor ben uzun omurlu batarya suresi icin 800mah olani tercih ettim ayni zamanda pro da aldim masaustunde kullanmak icin ikisinide deneyecegim https://forum.donanimarsivi.com/kon...tl-vergi-dahil-alma-yolu.1062555/post-9596290

o karsilastirma tablosunda nearlink olan modelinin ozellikleri mevcut degil kafa karistiriyor

1738965203890.png

bu 159 serisi

1738965237791.png

Bu da NL series sayfasında bulunan görsel
1738965273763.png

diğer bir görsel de bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Furkan Ekici
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, Switch'i PRO ve APEX ile aynı, P gibi değil yani, controller bilgisini ögremedim. NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
nl p nin altindada dock a takmak icin miknatis var demis alan bir kisi etiketle kapatmislar sadece pro alip onlada sarj edip kullanilabilir

Alıntıyı görüntüle
bu 159 serisi

Alıntıyı görüntüle
Bu da NL series sayfasında bulunan görsel
Alıntıyı görüntüle
diğer bir görsel de bu
pro ile herseyi ayni sadece dock farki ve 8khz olayi var birde biri 56g bu 800mah olan 61g diyorlar

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat
nl p nin altindada dock a takmak icin miknatis var demis alan bir kisi etiketle kapatmislar sadece pro alip onlada sarj edip kullanilabilir
Dock'lu mouseum hiç olmadı, kabloyla şarjdan ne kadar farklı oluyor bilmiyorum :D

prodan tek farki dock olmamasi ve kucuk dongle kullanmasi onun harici herseyi ayni proda dongle buyuk dock ile birlikte laptop icin rahat olmaz 8khz olayida cok batarya yiyecegi icin 1k hz gayet yeterli onemli olan batarya kapasitesi bence
Batarya ve 8k-1k çok mühim değil de benim için kopmaması daha mühim

dongle ile aramda 80 cm falan var şuanki mouse'um arada kopuyor.
PRO'da kopma yaşayanları duymak biraz tedirgin ediyor açıkçası, sorun yaşayan çok galiba

Top Bottom