Alıntıyı görüntüle
Harbiden random atıyor bence alanlara nasıl alıyosunuz diye alamayanlara nasıl alamıyorsunuz diye sövmeyin
ipadden ve android telefonumdan wifi ve veri ile 5-6 hesap denemişimdir olmadı.
Olursa başka hesaptan kendime de bir adet almayı düşünüyorum, inşallah iptal durumu olmaz öyle bir senaryoda
Söyle bı kampanya verdi açtığım hesaplara tıklayınca kabul etti normal girme linki bulamadım üstteki linke tıklayınca veriyor 400 tamamlayınca alışveriş yapmadan 700 kredi veriyormus
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim linkle alakanız yok etkinliğin linkini atamıyorum bu şekilde gözüküyor sadece baska hesapta gozukmuyorsa link uzerinden cikti harca yazinca olmamisti o yuzden yukari linkide biraktim hicbir cikarim yok link uzerinden sadece etkinlige ulasmak icin kullaniyorsunuz puan sinirina ulastigim icin puan gelmiyor
Daha önce bu etkinliğe denk gelen. Oldumu
Tamam gosterdi
Harca yazınca veriyormuş bu etkinliği denemek isteyen yapsin
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, Switch'i PRO ve APEX ile aynı, P gibi değil yani, controller bilgisini ögremedim. NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
Mouse gurmesi var mı kıyaslayabilecek ?
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
Near Link huawein bağlantı teeknolojisi ,klavye mouse ve akıllı kalemlerde kullanıyor. Pro da daha yüksek hz oranı var. İlk sayfada 159 serisinin karşılaştırma tablosu bulunuyor
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
Near Link huawein bağlantı teeknolojisi ,klavye mouse ve akıllı kalemlerde kullanıyor. Pro da daha yüksek hz oranı var. İlk sayfada 159 serisinin karşılaştırma tablosu bulunuyor
o karsilastirma tablosunda nearlink olan modelinin ozellikleri mevcut degil kafa karistiriyor
prodan tek farki dock olmamasi ve kucuk dongle kullanmasi onun harici herseyi ayni proda dongle buyuk dock ile birlikte laptop icin rahat olmaz 8khz olayida cok batarya yiyecegi icin 1k hz gayet yeterli onemli olan batarya kapasitesi bence
NL P 1K ve Dock yok böyle eksileri var ama bataryası daha büyük, Switch'i PRO ve APEX ile aynı, P gibi değil yani, controller bilgisini ögremedim. NL teknolojisi nasıl bir şey bilmiyorum acaba PRO'ya kıyasla nasıldır
prodan tek farki dock olmamasi ve kucuk dongle kullanmasi onun harici herseyi ayni proda dongle buyuk dock ile birlikte laptop icin rahat olmaz 8khz olayida cok batarya yiyecegi icin 1k hz gayet yeterli onemli olan batarya kapasitesi bence
Batarya ve 8k-1k çok mühim değil de benim için kopmaması daha mühim
dongle ile aramda 80 cm falan var şuanki mouse'um arada kopuyor.
PRO'da kopma yaşayanları duymak biraz tedirgin ediyor açıkçası, sorun yaşayan çok galiba