Neler Yeni

Çözüldü✓ 64 GB veya 32 GB RAM, Oyuncu Notebook'una yeterli midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
3 yıl önce aldığım notebook olan Monster Abra A5 V16.7'nin RAM kapasitesi bana hiçbir şekilde yetmiyor, bu yaz yükseltme yapacağım. Donanımsal olarak 32 GB RAM mi yoksa 64 GB RAM mi uygundur? (yeterince bütçem var ondan sorun yok benim açımdan)

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,505
İsim
Arda doğan
3 yıl önce aldığım notebook olan Monster Abra A5 V16.7'nin RAM kapasitesi bana hiçbir şekilde yetmiyor, bu yaz yükseltme yapacağım. Donanımsal olarak 32 GB RAM mi yoksa 64 GB RAM mi uygundur? (yeterince bütçem var ondan sorun yok benim açımdan)
Resmi sitesinden teknik özelliklere bak kaç gb a kadar destekli diye kaç kanaldan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki kanalı var ve 64 GB RAM'e kadar destekliyor

BayOguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzan Konak
Eğer RAM'in şuanda 8GB ise 32 yapman zaten seni inanılamaz rahatlatıcaktır. Yakın zamanda bir arkadaşım dediğimi yaptı ve benim tüm sıkıntılarım RAM'den kaynaklanıyormuş diyip duruyor. İnternetten baktığımda 64'e kadar desteklediğini gördüm ama 32 kesinlikle yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer RAM'in şuanda 8GB ise 32 yapman zaten seni inanılamaz rahatlatıcaktır. Yakın zamanda bir arkadaşım dediğimi yaptı ve benim tüm sıkıntılarım RAM'den kaynaklanıyormuş diyip duruyor. İnternetten baktığımda 64'e kadar desteklediğini gördüm ama 32 kesinlikle yeter.
Zaten bilgisayarımda oyun oynamaya çalıştığımda ram kullanımı yüzünden maalesef oyunları en düşükte oynamak zorunda kalıyorum. Ekran kartı veya işlemcide yüzde 70 kullanımı bile geçmezken, ramin tamamı kullanılıyor. Tekrardan teşekkür ederim öneriniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 yeterli oyun için.
Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
64 abartı olur eğer render yapan ,oyun geliştiren birisi değilsen.

Top Bottom