Hocam game master olanlar kötü sanırım. Diğeri de 650 w yetmez zatenyoo var
GM Game Master 750W 80+ Bronze Beyaz Kasa Power Supply PSU Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GM Game Master 750W 80+ Bronze Beyaz Kasa Power Supply PSU Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comCorsair CX650F RGB CP-9020226-EU 650W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Corsair CX650F RGB CP-9020226-EU 650W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
750w yetmiyosa sen ne pc si topluyon hocam öyle bi teknik bilgi verirmisin pc hakkında merak ettimHocam game master olanlar kötü sanırım. Diğeri de 650 w yetmez zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
750 bile yeter mi bilemedim ama dizdiğim sisteme gamemaster markasına emanet edemem yani yüksek bütçeli diziyorum
Kasanin icinde gozukmeyecek bir parca icin beyaz olmasini cok gerek gormuyorlar. Tam moduler psu alip kablolarini beyaz alarak yapiyorlar cogunluguBeyaz sistemim için beyaz psu arıyorum. 9800x3d ile 5080 veya 5070ti alıcam ama ileriye dönük olsun 1000 veya üstü alayım dedim yok en düzgün 850 bulabiliyorum
Hocam onların rgb olanlarını alacam zaten ama psu kasanın arkadanda kötü suruyor güç kablosu girişi yerinden filan olmuşken tam olsun diye beyaz psu arıyorum1-2 k ya. anakart ve ekran kartı güç kablosu satuyorlar. beyaz renk.
Şuna bak 1000w 5 k ama beyaz olunca 15 k satıyolarBu psu isteklerini fazla fazla karsilar. Sleeve kablo icin bilgisayar modifiyesi ya da aliexpress temu uzerinden keyfine gore lazim oldugu kadar kablo alabilirsinGigabyte GP-UD1000GM PG5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-UD1000GM PG5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-UD1000GM PG5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 6.007,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Maalesef öyle. Beyaz olsun benim olsun diyosan pamuk eller cebe gitsin istiyorlar. Her şey için geçerli bu sadece psu için değil. Çok kafaya takmam dersen arka tarafta açıkta kalan yere sticker yapıştır ya da 10k daha fazla ver karar seninHocam onların rgb olanlarını alacam zaten ama psu kasanın arkadanda kötü suruyor güç kablosu girişi yerinden filan olmuşken tam olsun diye beyaz psu arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuna bak 1000w 5 k ama beyaz olunca 15 k satıyolar
Normalde bütçe sorunum yok hocamda fazla vermek istemediğimden en kötü 850w lianlinin olanı veya nzxt olan 850 w beyazı alıcam 1000 olsun ileriye dönük olsun dedimde olmayacak gibiMaalesef öyle. Beyaz olsun benim olsun diyosan pamuk eller cebe gitsin istiyorlar. Her şey için geçerli bu sadece psu için değil. Çok kafaya takmam dersen arka tarafta açıkta kalan yere sticker yapıştır ya da 10k daha fazla ver karar senin