quartle
80+ Gold
değilAjazz mi bu da
değilAjazz mi bu da
Ajazz Apex olan model değilmi ?değil
fury z1 için söyledimAjazz Apex olan model değilmi ?
vxe mad r fiyat olarak en yüksegi ama en donanımlısıda oWraith , furylevel, ajazz simdi en iyi hangisi olur yine karisti
uygunBen karışık oyun oynuyorum fps ve diğer türler aynı zamanda yazılımla da ilgiliyim bu mouselar uygundur demi
Hocam klavye tavsiyesi var mıdır? 2-3 k bandına. SS Apex 3 alacaktım normalde bu destekli olan
sahibinden aula yada gamingende iyzico yuzde 15 ındırımı vaar akkolara bakabılırsınHocam klavye tavsiyesi var mıdır? 2-3 k bandına. SS Apex 3 alacaktım normalde bu destekli olan
sahibinden aula yada gamingende iyzico yuzde 15 ındırımı vaar akkolara bakabılırsın
Bunlari gördüm de çoğunun numara kısmı yok , bazılarında turkce harfler yok. Bana isim gereği bunlar da lazım. Oyun için yeterlidir evet ama bana yeterli gelmeyecektir![]()
Klavye
Klavye özellikle de oyuncu klavyesi seçerken çoğunlukla oynadığınız oyunlara ve harcayabileceğiniz bütçeye bakarak bakmanızı öneririz. En çok oynadığınız oyunlar ve oyun türleri seçiminizi…www.gaming.gen.tr
valla glorıus model o kablosuz var güzel yani2000-2500 TL arasi ama daha ucuz da olabilir mouse arıyorum. Cok fazla şey okudum kafam karıştı. Normalde rival 3 alıp gececektim biraz arastirinca ne kadar çok şey varmış dedim kafam karıştı. Tavsiyelerinizi bekliyorum