Çözüldü✓ 2500 TL'ye kadar mouse önerisi?

Rival 3 wireless kullanıcısıyım, gecikme hissedilmiyor, steelseries'in uygulamasından tuş atamaları ve ışıklandırma kolay ayarlanıyor. Yalnız rgb'si sadece tekerlek kısmında. Birj edilebilir pil alman lazım yoksa 2 haftada bir pil almakla uğraşırsın. Benim tavsiyemdir.

Rival 3 wireless kullanıcısıyım, gecikme hissedilmiyor, steelseries'in uygulamasından tuş atamaları ve ışıklandırma kolay ayarlanıyor. Yalnız rgb'si sadece tekerlek kısmında. Birj edilebilir pil alman lazım yoksa 2 haftada bir pil almakla uğraşırsın. Benim tavsiyemdir.
alınmaz

Benim için rgb olup olmamasının hiç önemi yok. Olmasa daha iyi hatta. Teşekkür ederim bilgi icin

ajaaz 159 pro çek 700 tl ye geliyor

uyguna alma taktiği var onun konusuna bak oku biraz anlarsın
Konuyu atabilir misin

Bunlari gördüm de çoğunun numara kısmı yok , bazılarında turkce harfler yok. Bana isim gereği bunlar da lazım. Oyun için yeterlidir evet ama bana yeterli gelmeyecektir
Türkçe klavye gamepower rampage markalar dışında bi rog da var o kadar

Konuyu atabilir misin

Burda meyvesuyu adlı kullanıcının verdiği linke tıkladım. Istagram adresine yönlendirdi. Ordan uygulamaya yönlendirdi ve aldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe klavye gamepower rampage markalar dışında bi rog da var o kadar
Evet olabilir ben biraz eskiden kaldim galiba. 2010 kadar:).araştırıyorum hala klavye bakalim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,562
Üyeler
174,895
Son üye
scevola
Geri