quartle
80+ Gold
değilAjazz mi bu da
değilAjazz mi bu da
Ajazz Apex olan model değilmi ?değil
fury z1 için söyledimAjazz Apex olan model değilmi ?
vxe mad r fiyat olarak en yüksegi ama en donanımlısıda oWraith , furylevel, ajazz simdi en iyi hangisi olur yine karisti
uygunBen karışık oyun oynuyorum fps ve diğer türler aynı zamanda yazılımla da ilgiliyim bu mouselar uygundur demi
Hocam klavye tavsiyesi var mıdır? 2-3 k bandına. SS Apex 3 alacaktım normalde bu destekli olan
sahibinden aula yada gamingende iyzico yuzde 15 ındırımı vaar akkolara bakabılırsınHocam klavye tavsiyesi var mıdır? 2-3 k bandına. SS Apex 3 alacaktım normalde bu destekli olan
sahibinden aula yada gamingende iyzico yuzde 15 ındırımı vaar akkolara bakabılırsın
Bunlari gördüm de çoğunun numara kısmı yok , bazılarında turkce harfler yok. Bana isim gereği bunlar da lazım. Oyun için yeterlidir evet ama bana yeterli gelmeyecektirKlavye
Klavye özellikle de oyuncu klavyesi seçerken çoğunlukla oynadığınız oyunlara ve harcayabileceğiniz bütçeye bakarak bakmanızı öneririz. En çok oynadığınız oyunlar ve oyun türleri seçiminizi…www.gaming.gen.tr
valla glorıus model o kablosuz var güzel yani2000-2500 TL arasi ama daha ucuz da olabilir mouse arıyorum. Cok fazla şey okudum kafam karıştı. Normalde rival 3 alıp gececektim biraz arastirinca ne kadar çok şey varmış dedim kafam karıştı. Tavsiyelerinizi bekliyorum