Neler Yeni

Ekstrasistol zararlı mıdır?

alpkaank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp Kaan
Merhaba, ekstrasistol yaşayanlar için soruyorum kalbinizde kuş kanat çırpma hissi oluyor mu? Böyle kalp uçurumdan atlıyor gibi sonra saniyede 5-6 atım yapıp tekrar normale döndüğü oluyor mu? Bu anlattıklarım 3-5 saniyede gerçekleşiyor normale dönüyor. Bunu yaşayanlar günde veya kaç günde bir yaşıyor?

16 yaşımda bir kalp ağrısı oldu aslında kas ağrısıydı fakat kafamda kura kura kalp diye diye bir hafta sonra ekstrasistol çıktı ortaya, bir ay sonra da doktora gittim EKG/EKO/Akciğer Grafisi/Kan tahlili bir şey bulamadı ve psikiyatriye yönlendirdi. Şuan yaşım 19 ve iki günde bir bu kuş çırpınmasını yaşıyorum, sizde varsa kaç günde bir yaşıyorsunuz zararlı mı acaba?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Merhaba, ekstrasistol yaşayanlar için soruyorum kalbinizde kuş kanat çırpma hissi oluyor mu? Böyle kalp uçurumdan atlıyor gibi sonra saniyede 5-6 atım yapıp tekrar normale döndüğü oluyor mu? Bu anlattıklarım 3-5 saniyede gerçekleşiyor normale dönüyor. Bunu yaşayanlar günde veya kaç günde bir yaşıyor?

16 yaşımda bir kalp ağrısı oldu aslında kas ağrısıydı fakat kafamda kura kura kalp diye diye bir hafta sonra ekstrasistol çıktı ortaya, bir ay sonra da doktora gittim EKG/EKO/Akciğer Grafisi/Kan tahlili bir şey bulamadı ve psikiyatriye yönlendirdi. Şuan yaşım 19 ve iki günde bir bu kuş çırpınmasını yaşıyorum, sizde varsa kaç günde bir yaşıyorsunuz zararlı mı acaba?
Yukarıda yazdığın şey oluyor bana da. Hiçbir şey yokken bir anda kalbim 4 5 defa sanki ağzımdaymış gibi atıyo sonra düzeliyor.

alpkaank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende daha değişik bir şey oluyor ya.

alpkaank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alp Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani böyle kalbim uçurumdan düşüyor gibi sonra toparlanmak için çok hızlı çırpınıyor gibi ve geçiyor toplam 3-5 saniye sürüyor bu.

Son düzenleme:
Top Bottom