Neler Yeni

Power Supply (PSU) Tavsiye isteyenlere !!

Nesseiry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rauf
Bütçe
3500
Arkadaşlar selam kendi toplayacağım pc için psu bakıyordum ve hazır kasaların içindekilerin çok kalitesiz ve sistem emanet edilmeyeceğini anladım ve her zamanki gibi ülkemizde anlamsız bi fiyatlandırma olduğu için adam akıllı psu bulmak çok zordu . Yeni psu alcaklara faydalı olması için genel olarak çıkmış psu ları her kulvarda rankinge alan bi site önermek istedim .
Ekstra dipnot olarak psu alırken marka bazlı bakılmayacağını model bazlı bakılcağını her kaliteli markanin kotu psularinin oldugunu soylemek isterim psu da fiyattan kacmak sistemi komple sıkıntıya sokabilir 1-2 bin lira az vermek komple sisteminizi kaybetmenize yol açabilir

Sıteye burdan erişebilirsiniz
https://www.cybenetics.com/index.php?option=psu-performance-database

ben de kendi 5070ti lı sistemim için ATX 3.1 pcı 5.1 desteklI (12V 2X6) şu 2 modeli önermek isterim 5000 serisi sistem toplayacakların aklında bulunsun

1-Full moduler 80+ Gold =

FSP VITA 850GM, 850W, 80+ GOLD
https://www.bizdehesapli.com/fsp-vita-850gm-850w-80-gold-gaming-atx-power-supply-psu-urun-VITA-850GM

2-Non modular 80+gold​

XPG KYBER-750W Gen5 750 W Power Supply
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xpg-kyber-750w-gen5-750-w-fiyati,745990869.html

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
banada beyaz lazım 850 w minimum. 5080 için kullanacam aslında daha fazlada olsa olurda beyaz zor gibi daha fazlası için.

Nesseiry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rauf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
banada beyaz lazım 850 w minimum. 5080 için kullanacam aslında daha fazlada olsa olurda beyaz zor gibi daha fazlası için.
kullandigin kasaya bagli olarak beyaz olup olmadigi. belli bile olmayabilir ki belli bile olsa ne fark eder uzun omurlu olsun yeter rengindense aldigin guce odaklan bence

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
kullandigin kasaya bagli olarak beyaz olup olmadigi. belli bile olmayabilir ki belli bile olsa ne fark eder uzun omurlu olsun yeter rengindense aldigin guce odaklan bence
deepcool morpheus kasa hocam beyaz olması lazım güç kablosu arkadan çok sırıtır ondan beyaz lazım

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
Kasayı nasıl konumlandırıyorsun da arkasını görüyorsun hocam. :D
olmuşken dört dörtlük olsun takıntılıyım da biraz hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu beyaz sistem bokunu yemeye girdik bi sefer olmuşken tam olsun

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin
olmuşken dört dörtlük olsun takıntılıyım da biraz hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu beyaz sistem bokunu yemeye girdik bi sefer olmuşken tam olsun

Geçmiş olsun hemde hayırlı olsun o zaman şimdiden. :D Beyaz diye fiyatlar 2 katına çıkıyor. :D

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
Geçmiş olsun hemde hayırlı olsun o zaman şimdiden. :D Beyaz diye fiyatlar 2 katına çıkıyor. :D
valla ram aynı işlemci var zaten kasa ucuza almıştım yazın sıvı soğutma yurt dışından getirttim tanıdığa bi psu- ekran kartı anakart kaldı. anakart x870-a asus rog alacam muhtemelen. psu tahminen asus rog loki 850w düşünüyorum başka seçenek stok gelmezse. ekran kartıda Allah kerim asus rog beyaz düşünüyırumda ne zaman çıkar bilmiyom çıkana kadar 1660 süper kullanmaya devam :D

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin
valla ram aynı işlemci var zaten kasa ucuza almıştım yazın sıvı soğutma yurt dışından getirttim tanıdığa bi psu- ekran kartı anakart kaldı. anakart x870-a asus rog alacam muhtemelen. psu tahminen asus rog loki 850w düşünüyorum başka seçenek stok gelmezse. ekran kartıda Allah kerim asus rog beyaz düşünüyırumda ne zaman çıkar bilmiyom çıkana kadar 1660 süper kullanmaya devam :D

Beyaz anakartta Gigabyte Ice serisi üstüne tanımam. :D

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
furkan
Beyaz anakartta Gigabyte Ice serisi üstüne tanımam. :D
onu alacaktım araştırdım da redditte filan önerenler var önermeyenlerde var baya. gigabytenin üst serisi olmasına rağmen güzel değil diyen çok var. genel olarak asrock x870 pro rs ile asus rog önerliyor. asus garanti sıkıntısı varmış genel olarak dünya genelinde ilgilenmiyormuş filan. bider ekran kartı tak çıkarda ekran kartı zarar verebiliyormuş ama taki normal kullanıcılar için sorun yaratmaz çok çıkarıp takmayacağın için öyle yazıyordu. en basitinden gigabyte 6 katmanlı bir yapısı varmış asus ve diğer markalar 8 miş. x670 göre gigabyte geriledi diyenler var

Top Bottom