Hahaha 6 mı çok komiksin dostum 3 sene önce 6 300 e aldımbunu niye buraya açıyon git doğru yere aç
6 lira eder
Hiç bir çizdiği yoktur kutusu faturası duruyor ama garantisi bitti yanında rampage gaming soğutucu ve rgb aydınlatmalı klavyede veriyorumKutu, fatura durumu nedir? Herhangi bir sorunu var mı? Dışında çizik vesaire herhangi bir şey var mı?
Bu özelliklerle 10 - 11 bin civarına ilana koyabilirsiniz. Yerine göre size uygun gelirse 9 bin civarına düşebilirsiniz. Ortalama piyasası bu şekilde.Hiç bir çizdiği yoktur kutusu faturası duruyor ama garantisi bitti yanında rampage gaming soğutucu ve rgb aydınlatmalı klavyede veriyorum
Gta 5 ets 2 gibi oyunları 1080p orta ayarlarda akıcı oynatıyor hem iş hem oyun için kullanılabilir.
Olanlara baktım 14 15 civarında gider gibi technopat forumda da 13 14 e satılır diyolar az söylemediniz mi birazBu özelliklerle 10 - 11 bin civarına ilana koyabilirsiniz. Yerine göre size uygun gelirse 9 bin civarına düşebilirsiniz. Ortalama piyasası bu şekilde.
o 3 sene önceydi. şu an bunun sıfırı taş çatlasın 13 lira 9 a koy o zaman.Hahaha 6 mı çok komiksin dostum 3 sene önce 6 300 e aldım
15 bin liraya 1650'li laptoplar bulunabiliyorken bu ürünün piyasası o değil. Satılmaz demiyorum ama uzun sürer.Olanlara baktım 14 15 civarında gider gibi technopat forumda da 13 14 e satılır diyolar az söylemediniz mi biraz
Dostum dalga mı geçiyosun sen düz ekran kartız laptoplar 15 ten başlıyo a(l 13 buda)o 3 sene önceydi. şu an bunun sıfırı taş çatlasın 13 lira 9 a koy o zaman.
Masaüstü toplıcam o yüzden uzunda sürse farketmez 15 e satılsında15 bin liraya 1650'li laptoplar bulunabiliyorken bu ürünün piyasası o değil. Satılmaz demiyorum ama uzun sürer.
Öyle olduğunu bende biliyorum ama 13 değil bekle hatta linkini atımo fiyat gerçeği yansıtmıyor stok olmayan ürünlere her zaman değişik rakamlar yazarlar.