S24FE ile de winlatör kullanmak istiyorum sizce bir sıkıntı yaşar mıyım
Hocam garanti isi cok sukur uzmedi beni su gune kadar. Bi klavyemo göndermiştim garantiye onu hatirliyorum nerdeyse harici hic isim olmadi garanti ile. 30k dediginiz fark nerdeyse yari yariya. Kayit cikip cikmayacahi belli degil diyorsun ayni iphone gibi bunun durumu da suan iphone de kesin yok ama bununji yine bi ihtimal. Iphone de de fark 30k civari o zaman yd xiomi harici almayacagiz. Bu arkadasa 14t pro kayitli aldik yd 20kya fistik gibi telefon. Uzaya birseyler gondermeyecekseniz bunlar da cok rahat isinizi gorurBu fiyata yd alana yazık valla. Kayıt belli değil, garantisi desen yok. 30k için risk alıyorlar. Kayıt çıksa bile kim bilir fiyat ne olacak. Daha s24u kayıt gelmedi
Winlator ne kisorun yok, uygulama güvenli açık kaynak kodlu olduğu için, çalıştırıyorsa kullanabilirsin.
Yaşayacağını sanmıyorum da genelde snapdragon harici emulatorler pek verimli çalışmıyor diye biliyorum.S24FE ile de winlatör kullanmak istiyorum sizce bir sıkıntı yaşar mıyım
Mi 8 aldım bende tr almıştım o dönem 3200 e 7. Senesine girdi telefon. Tam bir maaşa almıştım.Bu fiyatlar sağolsun mi9t devam(o da kaçak
Winlator ne ki
Mi 8 aldım bende tr almıştım o dönem 3200 e 7. Senesine girdi telefon. Tam bir maaşa almıştım.
Hala götürüyor ama hafıza problemi yaşıyorum. Bu sefer mi 15 alacağım sanırım belki kaçak alırım bu sefer. Fiyat yarı yarıya farkedecek gibi. Server kayıtlı satıyorlar. Global sürümü gelince bakacağımandroid'lere yüklenebilen windows emulatörü
Mesaj otomatik birleştirildi:
mi6 efsanedir, o zaman yd vardı sadece sonradan migros ithalatçı garantili satıyordu, bir telefoncu abimin toptancısından almıştım 1600 TL'ye, maalesef kendi elimle bozdum, harika cihazdı, xiaomi öyle efsane oldu valla
Kanka pilide mi eskimedi 7 yıl neMi 8 aldım bende tr almıştım o dönem 3200 e 7. Senesine girdi telefon. Tam bir maaşa almıştım.
24U ya kayıt geldi 10 Bin tl'ye yaptıran yaptırdı yaptırmayan kaldı server tekrar kapandıBu fiyata yd alana yazık valla. Kayıt belli değil, garantisi desen yok. 30k için risk alıyorlar. Kayıt çıksa bile kim bilir fiyat ne olacak. Daha s24u kayıt gelmedi