Neler Yeni

HyperX Cloud Core DTS Gaming Kulaklık, 4P4F2AA, Siyah 1699 ₺

noadaffy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Ü CİVAN
Piyasadan bir tık 300-400 lira indirimde Amazon Fırsatı

1738690754578.png

Yüz daha koyar bunu alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@noadaffy Gülüyosun ama BlackShark V2X den bile daha iyi 👍🏼

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
Cloud 2 core wireless kulaklığım var. Valorantta ses kasamıyorum , yardımcı olur musunuz ?
Rakibimin ve takım arkadaşlarımın , ayak seslerinin yerini tespit edemiyor ya da karıştırıyor.
Hangi programı ve ayarları yapmalıyım :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Egemen
Cloud 2 core wireless kulaklığım var. Valorantta ses kasamıyorum , yardımcı olur musunuz ?
Rakibimin ve takım arkadaşlarımın , ayak seslerinin yerini tespit edemiyor ya da karıştırıyor.
Ayni durum bende de var cozum ariyorum.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
baba merhaba

Yüz daha koyar bunu alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@noadaffy Gülüyosun ama BlackShark V2X den bile daha iyi 👍🏼
bu kulaklığın ne artısı var ? marka ilk defa görüyorum çin malı mi

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Numan Ceylan
Mikrofonu ve sürücüleri çok daha başarılı. HS80 kadar iyi bir mikrofona sahip.
Hangi bağımsız kuruluş veya uzman incelemiş ve Hs80 kadar iyi olduğu kanısına varmış merak ediyorum. Öyle karı gibi ''çöp, bu daha iyi, bunu almayın, çok daha başarılı'' yazıp uzamayın. Adam gibi kaynak paylaşın ve paylaştığınız kaynağın insanları bilgilendireceği için doğruluğundan emin olun.
Çok kötü olmadığı sürece hemen hemen her kulaklıkta aynı sesi kasabilirsin, Valorant gibi oyunlarda eskiden olduğu gibi kulaklıkların fark ettireceği sahne aralıkları yok. Silah, bomba, ortam sesi yoğun bir şekilde duyulurken oraya eklenen ayak sesini ayırt edebilmek insanın kendisine düşer, bunu size kulaklık veremez siz diğer seslerden ayırt eder ve duyarsınız.

Hangi bağımsız kuruluş veya uzman incelemiş ve Hs80 kadar iyi olduğu kanısına varmış merak ediyorum
Burada her belirtilen fikir için kaynak mı belirtiyoruz? Bahsettiğim modelleri kullanmış biri olarak ben söylüyorum. Attığım model çok bilinen bir ürün değil fakat ederinin çok üstünde bir performansı var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Arkadaşlar kavga etmek yerine şöyle bir önerim var;
-Önce iki ürünün teknik özelliklerini karşılaştırın.
-Varsa eğer iki cihazın ürün inceleme videolarını karşılaştırın.
-En son iki ürünü de kullanan arkadaşlardan yorumlarını isteyin.

Böylece daha şeffaf ve medeni bir şekilde aramızda bir ürün hakkında tartışmış ve karar vermiş oluruz(!)

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Jiyu
Hangi bağımsız kuruluş veya uzman incelemiş ve Hs80 kadar iyi olduğu kanısına varmış merak ediyorum. Öyle karı gibi ''çöp, bu daha iyi, bunu almayın, çok daha başarılı'' yazıp uzamayın. Adam gibi kaynak paylaşın ve paylaştığınız kaynağın insanları bilgilendireceği için doğruluğundan emin olun.

Çok kötü olmadığı sürece hemen hemen her kulaklıkta aynı sesi kasabilirsin, Valorant gibi oyunlarda eskiden olduğu gibi kulaklıkların fark ettireceği sahne aralıkları yok. Silah, bomba, ortam sesi yoğun bir şekilde duyulurken oraya eklenen ayak sesini ayırt edebilmek insanın kendisine düşer, bunu size kulaklık veremez siz diğer seslerden ayırt eder ve duyarsınız.
Ekolayzer ayarları ile bas ve tiz sesleri azaltıp yükselterek değiştirsem daha iyi olmaz mı ?
Cs2'de kendi ekolayzerı var oyunun , ses daha net geliyor.
Hyper x ve sonar uygulamalarını indirdim ama istediğim sesi alamadım.
Ekolayzer pro gibi programlar da varmış ama yanlışlıkla hep bozmak istemiyorum..
Şöyle anlatayım , shift ile gidiyorum oyunda sessiz şekilde hiç ses duyamıyorum. Takımdakiler rakip arkanda ya da üstünde diyor.
Onlar nasıl duyuyor :( Bu arada sesi çok yükseltirsem de silah vb. sesler aşırı yüksek oluyor başım ağrıyor. Denge istiyorum

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
Dostlar bu ürün mü yoksa Havit H2002P mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim