Neler Yeni

Samsung 990pro m2 ssd soğutucu gerekli mi?

m2ssd 990pro

• Oy kullanan toplam üye
    2

swafle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Soylu
Bütçe
12000
Arkadaşlar, merhaba. Ürünü dün Amazon üzerinden sipariş verdim, 4TB olan modelini aldım. Aklıma bir şey takıldı; ufak bir araştırmam sonucunda mutlaka ısı dağıtıcı (heatsink) ped alınması gerektiğini söyleyenler olduğunu gördüm. Bir taraftan da gerek olmadığını söyleyenler var. Kafam çok karışık. Ülke şartlarını biliyorsunuz, ucuz ürünler değiller. Oyun oynanacak sadece. Öneriniz ne olur? Anlayan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum. anakart modelim b550gaming x v2

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,931
İsim
Hacı
Soğutma almanda fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankaartında m2 soğutması varsa o kısma takman da yeterli olur.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,931
İsim
Hacı

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Tayfun Balım
Snowman m2 heatsink alabilirsiniz.
Alt ve üst tarafa birer termal ped arasına da ssd koyulan bir model. Sandwich tip diye geçiyor. Ankartın üzerinden bulunan blokla aşağı yukarı aynı derecede soğutuyor.

swafle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüşleriniz için teşekkür ederim önerdiklerinizden hangisi soğutma için daha etkili olur almışken bir kere alıp yapayım mantığındayım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,931
İsim
Hacı
Dönüşleriniz için teşekkür ederim önerdiklerinizden hangisi soğutma için daha etkili olur almışken bir kere alıp yapayım mantığındayım.
Attığımı alabilirsiniz fiyatı daha uygun ve performansları benzerdir zaten.

swafle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığımı alabilirsiniz fiyatı daha uygun ve performansları benzerdir zaten.
Teşekkürler yanıt için son bir şey soracağım bu ssd üzerindeki etiketleri sökmek gerekiyor mu? pedlerin tam oturması için gibi o tarz şeyler gördüm de yoksa direkt takıp montajlama mı yapayım?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,931
İsim
Hacı
Teşekkürler yanıt için son bir şey soracağım bu ssd üzerindeki etiketleri sökmek gerekiyor mu? pedlerin tam oturması için gibi o tarz şeyler gördüm de yoksa direkt takıp montajlama mı yapayım?
Hayır asla sökme!!
Garanti dışı kalır SSD.

Clayz

80+ Silver
Arkadaşlar, merhaba. Ürünü dün Amazon üzerinden sipariş verdim, 4TB olan modelini aldım. Aklıma bir şey takıldı; ufak bir araştırmam sonucunda mutlaka ısı dağıtıcı (heatsink) ped alınması gerektiğini söyleyenler olduğunu gördüm. Bir taraftan da gerek olmadığını söyleyenler var. Kafam çok karışık. Ülke şartlarını biliyorsunuz, ucuz ürünler değiller. Oyun oynanacak sadece. Öneriniz ne olur? Anlayan arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum. anakart modelim b550gaming x v2
200 300 lıraya var m2 sogutucular https://www.gelbura.com/id-cooling-...InmzV6EokVsINZjxO-wSrBJCYsZVrNt1A0hle0NTBUo7o

Top Bottom