Soğutma bloğunun altında yeri var içinden anten girişleri çıktı belki m2 wifi olabilir ama anten var çift girişli resim atarımBilgilerde WIFI/Bluetooth yok görünüyor. Kart üzerinde WIFI port/anten çıkışları da yok.
![]()
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Colorful Battle-AX B650M-Plus V14 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bununla farkı nedir hangisi tercih edilmeli![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bana 3 usb girişi kulaklık kalvye mouse alıcısı yeterli oluyor geri kalanını kasa portları çözüyor. Siz ne için kullanıyorsunuz.benim biostar b650m silvere birebir benzere gibi. Baya kullanışlı ama şu sıralar usb portlarım silme dolu için usb portsuzluk yoksunluğu çekiyorum bi hub alma zamanı geldi
iyiymiş hocam aktif olarak sistemime çoğaltıcı takarak kullanıyorum toplamda 12 USB doludaBana 3 usb girişi kulaklık kalvye mouse alıcısı yeterli oluyor geri kalanını kasa portları çözüyor. Siz ne için kullanıyorsunuz.