Neler Yeni

🔥İndirim Colorful A620M GHA BATTLE AX WIFI 3999TL

Wifili en ucuz am5 anakart 2 Tane M2 ssd yuvası , temsilende olsa mosfet sogutucu bloğu var. Wifi ve beyaz derdi olmayanlar B650M Battle Ax alsın ama hem wifili hem beyaz Bu fiyata gerçekten inanilmaz.

Ayrıca a620 olmasina rağmen Argb girişleride var
Bu fiyata wifi anakart nimet bence

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ramazan kaya
İncehesap'ın adını görünce bir irkiliyorum. Ben mahkemenin üstüne bir de icraya verdim. İşin en üzücü kısmı ülkede dürüst, ahlaklı firma yok. Birinden kaçsan başka bir çakala denk geliyorsun. Türklerden alışveriş yapmayacan aga. İmkan olsa her şeyi yurtdışından alırım.
Ne aldınız , ne gibi sorun cıktı acaba ?

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar Akyaka
Ne aldınız , ne gibi sorun cıktı acaba ?

Monitör almıştım. Işık sızması vardı. Thh kararından sonra ürünü gönderin, değiştirelim dediler. 3 hafta bilgisayarı kullanamadım. En sonunda bunların göndereceği yok deyip icraya verdim. İcraya verdikten 3 gün sonra arayıp ürünü temin edemediklerini söylediler ve bir üst modeli teklif ettiler. Ben de kabul ettim. Artık bende nasıl bir bahtsızlık varsa gelen üründe de sorun çıktı 🤣 2 ölü piksel + 8 tane de sıkışmış piksel vardı. Sıkışmış pikselleri yazılımla düzeltmeye çalıştım ama düzeltmek şöyle dursun yenileri oluştu 😂 Şu an ürün serviste. Artık servisin insafına kaldık. Değişim raporu vermezlerse yine Thh'ye gidecem.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ramazan kaya
Monitör almıştım. Işık sızması vardı. Thh kararından sonra ürünü gönderin, değiştirelim dediler. 3 hafta bilgisayarı kullanamadım. En sonunda bunların göndereceği yok deyip icraya verdim. İcraya verdikten 3 gün sonra arayıp ürünü temin edemediklerini söylediler ve bir üst modeli teklif ettiler. Ben de kabul ettim. Artık ben de nasıl bahtsızlık varsa gelen üründe de sorun çıktı 🤣 2 ölü piksel + 8 tane de sıkışmış piksel vardı. Sıkışmış pikselleri yazılımla düzeltmeye çalıştım ama düzeltmek şöyle dursun yenileri oluştu 😂 Şu an ürün serviste. Artık servisin insafına kaldık. Değişim raporu vermezlerse yine Thh'ye gidecem.
anladım . Bu yüzden monitörü amazondan alırım sadece :)

Top Bottom