🔥İndirim Colorful A620M GHA BATTLE AX WIFI 3999TL

SerhatKRbb

80+ Silver
Reaksiyon skoru
921
Wifi olmasi güzel.

beyaz üretilenmiş genellikle üreticiler siyah yapıyor

Vay be beyaz sisteme yakısırmıs ama düşük kart

İncehesap dur bunu da alayım bu da sorunlu çıksın yine mahkemeye verip kazanayım şu aralar en sevdiğim flörtüm incehesap.

Vay be beyaz sisteme yakısırmıs ama düşük kart
Bence 7500f,7600,7600x,9600x gibi Giriş-orta seviyede bir sistem toplayanlar için Yeterli olucaktır Bu bütçelerde msi ın mosfet sogutması bile olmayan 1 tane Ssd girişli Argb girisi olmayan B650m-b sini tercih eden çok insan gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap dur bunu da alayım bu da sorunlu çıksın yine mahkemeye verip kazanayım şu aralar en sevdiğim flörtüm incehesap.
incehesap bazılarına cennet bazılarina cehennemdir Bende haz etmiyorum bu siteden ama başka satan yok

İncehesap'ın adını görünce bir irkiliyorum. Ben mahkemenin üstüne bir de icraya verdim. İşin en üzücü kısmı ülkede dürüst, ahlaklı firma yok. Birinden kaçsan başka bir çakala denk geliyorsun. Türklerden alışveriş yapmayacan aga. İmkan olsa her şeyi yurtdışından alırım.

İncehesap'ın adını görünce bir irkiliyorum. Ben mahkemenin üstüne bir de icraya verdim. İşin en üzücü kısmı ülkede dürüst, ahlaklı firma yok. Birinden kaçsan başka bir çakala denk geliyorsun. Türklerden alışveriş yapmayacan aga. İmkan olsa her şeyi yurtdışından alırım.
Aynen öyle o kadar para kazanıyorlar ama layıkıyla işini yapan yok. Bir tek Amazon'da sorun yaşamadım o da zaten türk firması değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,236
Üyeler
187,474
Son üye
kaptan23
Geri