Neler Yeni

Mavi Ekran Videoları tam ekran yapınca ekranım donup kalıyor

Varex8

80+
RX 5500XT 8GB kullanıyorum, oyunlarda vs tam ekran alınca bir sorun yok ama herhangi bir video açıp tam ekran yaptığımda ekran birkaç saniye donuyor ve kapatmadan düzelmiyor. Youtube veya bilgisayarın kendi video oynatıcılarında da aynı sorunu yaşıyorum
Sorun neden kaynaklı olabilir?
-

Bu wattman hatası denen hata bu mu oluyor arkadaşlar
Bu arada sistem: 16GB DDR4 Kingston ram / r5 5600 cpu / asus a520m-e anakart

Gif Man

80+ Gold
RX 5500XT 8GB kullanıyorum, oyunlarda vs tam ekran alınca bir sorun yok ama herhangi bir video açıp tam ekran yaptığımda ekran birkaç saniye donuyor ve kapatmadan düzelmiyor. Youtube veya bilgisayarın kendi video oynatıcılarında da aynı sorunu yaşıyorum
-

Hangi Tarayıcı ?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
chrome opera hepsinde oluyor sadece tarayıcıda değil normal video oynatıcıda video açınca da oluyor
aynı sorun bende de vardı sistem 5 günlüktü youtubeden video açınca tam ekran yapıp bir süre bekleyince donuyodu.
tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırmayı kullan seçeneğini kapat.
windowsu güncelle
aygıt yöneticisine bak ünlem olan varmı varsa driverını indir

Varex8

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerilen çözümleri denedim evet üstünden zaman geçti ama hala sorun devam ediyor bu yüzden konuyu yükselttim yardım edebilecek olan, bilgisi olan varsa destek olursa iyi olur

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Yunus Kocabay
Ekran kartı driverını silip yeniden yükleyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed
-

Kanka merhaba aynı ekran kartı bende de var hatta işlemci de aynısı videolarda ve canlı yayınlarda tam ekrana aldığımda ekran donuyor ve 3-5 saniyeliğine ses devam ediyor ve daha sonrasında bilgisayarda hiçbir işlem yapılmıyor. Bios güncelleme falan yaptım ama sorun hala daha devam ediyor eğer sen bir cevap bulduysan yazar mısın

Varex8

80+
Kanka merhaba aynı ekran kartı bende de var hatta işlemci de aynısı videolarda ve canlı yayınlarda tam ekrana aldığımda ekran donuyor ve 3-5 saniyeliğine ses devam ediyor ve daha sonrasında bilgisayarda hiçbir işlem yapılmıyor. Bios güncelleme falan yaptım ama sorun hala daha devam ediyor eğer sen bir cevap bulduysan yazar mısın
Anladığım kadarıyla sorun bu ekran kartıyla alakalı... En son ben bios güncelleyip amd driveri de güncellemiştim ondan beri pek karşılaşmadım bu sorunla, Çok tam ekranda da izlemedim videoları açıkçası ama sorun çözüldü sayılır şimdilik. Yine de hala kalıcı çözüm arıyorum, mesela hiçbir oyunda çökmeyen ekran kartı driverim bannerlord oyununda bazı yerlerde bu dediğim güncellemeleri yaptıktan sonra da çöküyor...
Yeni sistemimi dizene kadar idare edecem artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed
Anladığım kadarıyla sorun bu ekran kartıyla alakalı... En son ben bios güncelleyip amd driveri de güncellemiştim ondan beri pek karşılaşmadım bu sorunla, Çok tam ekranda da izlemedim videoları açıkçası ama sorun çözüldü sayılır şimdilik. Yine de hala kalıcı çözüm arıyorum, mesela hiçbir oyunda çökmeyen ekran kartı driverim bannerlord oyununda bazı yerlerde bu dediğim güncellemeleri yaptıktan sonra da çöküyor...
Yeni sistemimi dizene kadar idare edecem artık
kanka bende anakartta VGA CPU ve BOOT arıza ışıkları da yanıyor bazen açılmıyor falan .

Top Bottom