Neler Yeni

Laptop.Com.TR' de alışverişini iyzico ile öde, %15 indirim kazan!

Enderun

80+

- Kampanya 1 Şubat'dan 16 Şubat'a kadar geçerli
-Kullanıcının alışverişini tamamlamadan önce iyzico uygulamasına giriş yaparak ”Keşfet” menüsünden kampanyaya katılması gerekmektedir.
-Kampanya kapsamında bir müşterinin kazanabileceği maksimum indirim tutarı 1.000 TL ile sınırlıdır
-Kampanyadan, kampanya dönemi boyunca iyzico ile Öde üzerinden yeni üye olarak veya halihazırda iyzico üyesi olup ödemesini tamamlayan her bireysel müşteri bir kez faydalanabilir.
-Kampanya katılımı ilk 15.000 kişi ile sınırlıdır.

Kampanya linki

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Draq123

- Kampanya 1 Şubat'dan 16 Şubat'a kadar geçerli
-Kullanıcının alışverişini tamamlamadan önce iyzico uygulamasına giriş yaparak ”Keşfet” menüsünden kampanyaya katılması gerekmektedir.
-Kampanya kapsamında bir müşterinin kazanabileceği maksimum indirim tutarı 1.000 TL ile sınırlıdır
-Kampanyadan, kampanya dönemi boyunca iyzico ile Öde üzerinden yeni üye olarak veya halihazırda iyzico üyesi olup ödemesini tamamlayan her bireysel müşteri bir kez faydalanabilir.
-Kampanya katılımı ilk 15.000 kişi ile sınırlıdır.

Kampanya linki
Biliyoruz çalışan bey zahmete gerek yoktu

Enderun

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyoruz çalışan bey zahmete gerek yoktu
Çalışan derken ?

burada bin kere uyardım fiyatlara zam gelir diye dinletemedim. bugün zam gelmiş.
çalışan olmakla bunun ne alakası var ?
hala alınabilecek modeller varken değerlendirmek isteyen değerlendirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Siteye bi bakayım dedim de bu gaming gen ile aynı tasarıma sahip neredeyse. Alt firma falan gibi mi yoksa tamamen ayrı firmalar mı?

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Turhan Işık
%15 indirim diyor sonra maksimum 1000 tl ineriz diye kıvırıyor. O başlığı değiştirin. 1000 tl indirim diye yazın.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
ibrahim ahıskalı
Son düzenleme:

Enderun

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%15 indirim diyor sonra maksimum 1000 tl ineriz diye kıvırıyor. O başlığı değiştirin. 1000 tl indirim diye yazın.
15 bin tl ve üzerine 1000 tl indirime denk geliyor. kampanyayı yapan iyzico laptop com tr değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı firmaya aitler. betaplus gaming laptop com aynı firma. fakat laptop com diğerlerine nazaran bir çok laptop modelinde daha ucuz satıyor.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Musa Topçu
konusu açılmıştı

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Çalışan derken ?

burada bin kere uyardım fiyatlara zam gelir diye dinletemedim. bugün zam gelmiş.
çalışan olmakla bunun ne alakası var ?
hala alınabilecek modeller varken değerlendirmek isteyen değerlendirsin.
Hangi modeli tavsiye edersin

Enderun

80+
Hangi modeli tavsiye edersin
Bu sizin bütçenize ve ne istediğinize bağlı hocam fakat ben sitedeki dell gaming modelini satın aldım 2 aydır kullanıyorum. ayrıca şirket çalışan arkadaşlarımızda burada farklı sitelerde de satışta olan bazı modeller var dellin yine thinkbooku gibi. kompakt ve üst donanım sunuyor. yani burada bütçe ve aradığınız önemli. kimisi sadece razer satın almak ister ona göre bütçe ayarlar. kimisi asus rog hastasıdır ona göre kendini ayarlar. kişisel tercih meselesi

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Bu sizin bütçenize ve ne istediğinize bağlı hocam fakat ben sitedeki dell gaming modelini satın aldım 2 aydır kullanıyorum. ayrıca şirket çalışan arkadaşlarımızda burada farklı sitelerde de satışta olan bazı modeller var dellin yine thinkbooku gibi. kompakt ve üst donanım sunuyor. yani burada bütçe ve aradığınız önemli. kimisi sadece razer satın almak ister ona göre bütçe ayarlar. kimisi asus rog hastasıdır ona göre kendini ayarlar. kişisel tercih meselesi
Ben guncel oyunlari oynamayi yegliyorum max 55 bine kadar cikabilirim

Top Bottom