Neler Yeni

Yardım Yeni aldığım ARC B580 Ekran Kartı monitöre görüntü vermiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sakar Bey
Hocam dp kablosu tam oturdu mu ekran kartına? Ben de bu ekran kartını kullanıyorum ve kablo biraz zor oturuyor. Bir de kartın rgb aydınlatması yanıyor mu, yani kart güç geliyor mu?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Arda doğan
Merhabalar, dün sipariş ettiğim ARC B580 Ekran kartını B450 Gaming Plus anakart'a oturttum. PSU güç kablosunu taktım ekran kartı çalışıyor. Bilgisayar açılırken fanlar çalışıyor ama sonrasında monitör'e görüntü gelmiyor.

Eski ekran kartım RX 580'ne ait tüm driverları DDU ile sildim. Eski ekran kartını tekrardan taktığım zaman anakart okuyor ve monitöre görüntü aktarılıyor. Ama yeni aldığım ekran kartı ARC B580 ekran kartını taktığımda monitör'e görüntü gelmiyor.

RAM'leri sök tak yaptım olmadı,BİOS Pilini sök tak yaptım olmadı, İlk olarak intel'in driverini kurmayı denedim Hata Kodu 8 isimli bir hata kodu verdi sanırım ekran kartını takılı olmasını istiyor o da monitör'e görüntü gelmediği için eski kartla denediğim için olmuyor. Artık ne yapmam gerek bilmiyorum.

Ekran kartı güç alıyor,pinleri sağlam taktım düzgünce oturttum çok ilginç. BİOS'tan ayar yapmam gerek mi bilmiyorum yapacaksam da nasıl yapıcam çünkü monitör gelmiyor yardımlarınızı rica ediyorum.
Knk psu modüler mi? Ve kaç w

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sakar Bey
Bir de biosa girip Resize Bar kısmına aktif ederek görüntü almayı dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,699