Neler Yeni

Kara Taht ve Goley Oynayan Varmı Bu Forumda ? Eski Muhabbetleri Açalım

The Semih

80+ Gold
Kara Taht ve Goley bu iki oyun Türkiye'de büyük potansiyel vaad etmesine rağmen Joygame şirketi yetersiz destek aldığını söyleyerek oyunları kapattı, aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala rağmetle anıyoruz Oldlar anılarını anlatsın, Forumun yaş kitlesi düşük olduğunu biliyorum 3-5 arkadaş yazsada sıkıntı olmaz.

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğit Çetinkaya
Goleyi deliler gibi oynardık ortaokuldayken yanlış hatırlamıyorsam beta'da başlamıştık oynamaya. Kapanması cidden üzmüştü..

goygoy.x

80+
İlk oynadığım oyunlardandır kara taht... İnternet kafeye gidip denk gelmiştim. Giriş bölümüne hayran kalmıştım o yüzden o dönem her internet kafeye gittiğimde arkadaşlarımla bile gitmiş olsam önce kara taht giriş bölümünü oynar öyle arkadaşlara dönerdim.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Onur Yücel
Kara Taht ve Goley bu iki oyun Türkiye'de büyük potansiyel vaad etmesine rağmen Joygame şirketi yetersiz destek aldığını söyleyerek oyunları kapattı, aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala rağmetle anıyoruz Oldlar anılarını anlatsın, Forumun yaş kitlesi düşük olduğunu biliyorum 3-5 arkadaş yazsada sıkıntı olmaz.
Yok kardeş biz wolfteam , battlestar galactica , darkorbit , zombi rock falam takılıyoduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

kara tahtı bilmiyorum da
IMG_9903.jpeg

Ben bunu goleyden daha çok seviyordum o zamanlar çocukken. Bunu oynuyordum. Goleyin Türkçe seslendirmesi güzeldi ama

Son düzenleme:
Top Bottom