Mtl dl ikisi bi arada hangisi istiyorsun nargile tarzi bol dumanli aromali mi sigara icim yuksek nikotinli mi baslangic orta ust duzey cok fazla var butce belirtmelisinElektronik sigara alicam oyle kullan at istemiyorum uzun omurlu olsun bakimi falan kolay olsun birde site önerisi olursa nerden alayim falan guzel olur
hocam çok bilmiyorum da en fazla 2k düşünüyorum bi arkadaş da smok ipx80 önerdiMtl dl ikisi bi arada hangisi istiyorsun nargile tarzi bol dumanli aromali mi sigara icim yuksek nikotinli mi baslangic orta ust duzey cok fazla var butce belirtmelisin
ya kardeşim bazı konulara yazı yazmak için yazmayın , adam ilgililerine bir soru sormuş. içer içmez , konuda fikrin yoksa başka konuya git. yeşilay mısın?Benim fikrim olarak içmemen daha sağlıklı kanka ama senin tercihin sigaradan anlamıyorum.D
Ben yesilaya uyeyim ama ne ise yaradigini hala bilmiyorumya kardeşim bazı konulara yazı yazmak için yazmayın , adam ilgililerine bir soru sormuş. içer içmez , konuda fikrin yoksa başka konuya git. yeşilay mısın?
Yazdigimi oku tekrar nargile tarzi bol buharli mi istiyorsun yoksa sigara tarzi az dumanli bogaz vurum hissiyatli birsey mi veya her ikisi birden olsun ilk defa kullanacagim mihocam çok bilmiyorum da en fazla 2k düşünüyorum bi arkadaş da smok ipx80 önerdi
Nord 4-5 ikisinden birini alsin hem dl hem mtl takiliren bilindik marka olarak smok var aklımda, fiyatına göre bir model bulabilirsin.
Vozolun Neon modeli çıkalı çok oldu, muhtemelen yakında piyasadan çekerler. Üstüne 12-20-25K da Vista, Gear, Star modelleri çıktı..Vozol neon diye bişey çıkarmış,
Daha once kullandimda oyle cok yalandan kullandim yani hediye geldi simdi ise bi tik sigara yerine koymaya calisicam dediginiz sigara tarzi daha mantikli olur heralde her ikisi birden oluyorsa oda olur dedigim gibi hic bilmiyorumBen yesilaya uyeyim ama ne ise yaradigini hala bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazdigimi oku tekrar nargile tarzi bol buharli mi istiyorsun yoksa sigara tarzi az dumanli bogaz vurum hissiyatli birsey mi veya her ikisi birden olsun ilk defa kullanacagim mi