Neler Yeni

Elektronik sigara önerisi

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Elektronik sigara alicam oyle kullan at istemiyorum uzun omurlu olsun bakimi falan kolay olsun birde site önerisi olursa nerden alayim falan guzel olur

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,079
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Elektronik sigara alicam oyle kullan at istemiyorum uzun omurlu olsun bakimi falan kolay olsun birde site önerisi olursa nerden alayim falan guzel olur
Mtl dl ikisi bi arada hangisi istiyorsun nargile tarzi bol dumanli aromali mi sigara icim yuksek nikotinli mi baslangic orta ust duzey cok fazla var butce belirtmelisin

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mtl dl ikisi bi arada hangisi istiyorsun nargile tarzi bol dumanli aromali mi sigara icim yuksek nikotinli mi baslangic orta ust duzey cok fazla var butce belirtmelisin
hocam çok bilmiyorum da en fazla 2k düşünüyorum bi arkadaş da smok ipx80 önerdi

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Kutay
Benim fikrim olarak içmemen daha sağlıklı kanka ama senin tercihin sigaradan anlamıyorum.D
ya kardeşim bazı konulara yazı yazmak için yazmayın , adam ilgililerine bir soru sormuş. içer içmez , konuda fikrin yoksa başka konuya git. yeşilay mısın?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,079
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
ya kardeşim bazı konulara yazı yazmak için yazmayın , adam ilgililerine bir soru sormuş. içer içmez , konuda fikrin yoksa başka konuya git. yeşilay mısın?
Ben yesilaya uyeyim ama ne ise yaradigini hala bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çok bilmiyorum da en fazla 2k düşünüyorum bi arkadaş da smok ipx80 önerdi
Yazdigimi oku tekrar nargile tarzi bol buharli mi istiyorsun yoksa sigara tarzi az dumanli bogaz vurum hissiyatli birsey mi veya her ikisi birden olsun ilk defa kullanacagim mi

eneskaya6

80+ Silver
iqos modellerini tavsiye ederim güncel fiyatlarını bilmiyorum ama

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
en bilindik marka olarak smok var aklımda, fiyatına göre bir model bulabilirsin.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,079
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Vozol neon diye bişey çıkarmış, bittikçe likit doldurup kullanmaya devam ben düşünüyorum almayı

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,573
İsim
Dontaçhi kâfi.
Vozol neon diye bişey çıkarmış,
Vozolun Neon modeli çıkalı çok oldu, muhtemelen yakında piyasadan çekerler. Üstüne 12-20-25K da Vista, Gear, Star modelleri çıktı..

Likit doldursanız da aynı ağırlığı yoğun tadı alamazsınız. Salt likit almanız lazım ve kaliteli sağlam güzel salt likitlerin fiyatları tuzlu. Az daha ekleyip vozolu sıfırdan almak her halükarda daha mantıklı bir harekete geliyor. Ha öyle salt likite gerek yok dümdüz hafif aromalı hava çekeyim derseniz evet o zaman likit doldurma zahmetine girilebilir

arkadaşın konusuna gelirsek,
SMOK markasının başlangıç için iyi olduğunu düşünüyorum. NORD serisi özellikle başlangıç modelleri arasındaki en popüler ve bilinen marka. Parçalarını bulmakta da zorlanacağınızı düşünmüyorum. Caliburn da güzel bir markadır KOKO modelleri çok hoşuma gidiyor ancak KOKO ve caliburn'ün stick modelleri daha salt likite uygun.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Ben yesilaya uyeyim ama ne ise yaradigini hala bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdigimi oku tekrar nargile tarzi bol buharli mi istiyorsun yoksa sigara tarzi az dumanli bogaz vurum hissiyatli birsey mi veya her ikisi birden olsun ilk defa kullanacagim mi
Daha once kullandimda oyle cok yalandan kullandim yani hediye geldi simdi ise bi tik sigara yerine koymaya calisicam dediginiz sigara tarzi daha mantikli olur heralde her ikisi birden oluyorsa oda olur dedigim gibi hic bilmiyorum 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,431
Üyeler
168,442
Son üye
Fabio Luciano
Top Bottom