Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan Ekici
1000030833.jpg

Diğer sipariş bu şekilde gözüküyor ama üstteki sipariş bundan önce verilmesine rağmen ilerlemedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Nik Flatron
Helal olsun hocam forumlardaki ölücü ruhunu canlı tutuyorsunuz.Tebrikler yani temuyu kullanmayı çözmüşsünüz ben bi türlü çözemedim durmadan üstüme kredi indirim kupon çark mektup fln fırlatıp duruyor ama hiç bir şey alasım gelmiyor alışveriş bu kadar zahmetli olmamalı vay 670 1050 arasına getir 3 ürün akupon yap ekle çıkar alışverişmi yapıyorum zeka oyunumu oynuyorum uğraşamam temu aşırı karışık geliyor.

Onun yerine çalışan bir yöntem buldummu tek yöntemi sonuna kadar kullanma taraftarıyım zaten size tanesi 750 küsüre gelmiş tek hesaptan amışınız ben bu kadar ürün almak istesem ürün adedi kadar hesap alır otomatik bir şekilde adresi sabit tutarak tc kredi kartı hesap ip cihaz değişe değişe alım yapardım temunun verdiği krediyi kupon vs uğraşamam uygulama karışık.
Yani ölücü tabirini pek kabul etmemekle birlikte bazı zatı muhteremlerin anlamadığı bir konu var. Benim motivasyonum bir ürünü değerinin altında almak. Sigara içmek, kumar oynamak gibi bir durum bu. Bir kaç kez söyledim. Bağımlılık sanırım bu. Bu şekilde alışveriş yapmayı seviyorum. Son bir kaç aydır bu bağımlılığımı temu ile idare ediyorum. Temudan hayatımda sadece aula,apex ve aj159 aldım. Aldığım bu klavye mouseları bir kere bile kutusunu açıp kullanmadım. Hepsini bir şekilde elimden çıkardım. Temu promosyonlarına gelirsek bahsettiğin üzere özel bir çaba sarfetmedim. Özellikle kredi iadesi için. O tamamen kendi kendine hala devam eden bir süreç. Bir mouse alıyorum 1-2 gün içinde tekrar kredi teklif ediyor. Tek yaptığım önüme gelen kredi promosyonuna katıl butonuna basıp sepete bir tane aj159 atıp almak. Tercihimin aj159 olmasının sebebi de kredi promosyonunun çalışması için 1000 TL üstü alışveriş yapma gerekliliği. Elime ulaşan mouselardan bugün itibariyle sanırım son bir hafta içinde 3 tanesi satıldı, 2 tanesi bedelsiz verildi. Diğerlerinin tam takibini yapmış değilim. Sanırım bir tanesi ptt tarafından teslim edilemeyip geri döndü dün. Babamın tc si üzerine almıştım. Personel babamın adını bilmediği için kargocuya öyle birisi bueada yok diyip geri göndermiş kargoyu :) . Yarın gidip alacağım, çine geri döndürmeyeceğim.

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kaan Kavak
Bir önceki siparişin tutarı düşük olduğu için yeterli jetonun yok. Benim başlangıç noktam 1049+vergi ile ajazz 159pro siparişiydi. Bir kere 1679 TL den aldım ve sonrasında sürekli kredi iadeleriyle toplam 13 mouse almışım. Şu instagram kampanyasından da 5 tane almışım. Bugün olan indirimler ile fiyat düzeltmesinden 1200 lira geri kredi aldım. 18 mouse için 14271,92 TL harcamışım ve gelecek olan 1432 tl kredi var. Onunla da bir tane daha alırım 19 olur mouse sayısı. Ortalama maliyet 750 tl civarı olur. Bu arada çok sipariş olunca güncelleme gecikmeleri filan oluyor. 3 gün boyunca güncelleme olmaz ise müşteri hizmetlerine "paketim nerede, güncelleme olmuyor" filan yazarsanız bazen özür dileyip %20 indirim kuponu veriyor.

Alıntıyı görüntüle
Ben 1050'den de alsam yetmiyor sanirim diyip 980 den almistim. Etkinlik suan 481 jetondan ve %4+50 jeton veriyor. 1050de alsam olmuyor sanki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Nik Flatron
Ben 1050'den de alsam yetmiyor sanirim diyip 980 den almistim. Etkinlik suan 481 jetondan ve %4+50 jeton veriyor. 1050de alsam olmuyor sanki.
481 jetondan %4+50 ile tek siparişle başlayamazsın o döngüye. Bende 1150 jeton ile başlatıyor. +10 jeton ve %4. 1200 jeton toplamamı istiyor. 1000 TL üstü ürün alınca şart gerçekleşmiş oluyor. Bugün 2 tane aldım. Birisini dün gelen fiyat eşitlemesi ile. Birisini de 1000 tl kredi iadesi..

1738872049815.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bir tane daha almışım bugün. onu şimdi gördüm :oops:.
1738872319922.png

Son düzenleme:

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Bay Koçak
Yani ölücü tabirini pek kabul etmemekle birlikte bazı zatı muhteremlerin anlamadığı bir konu var. Benim motivasyonum bir ürünü değerinin altında almak. Sigara içmek, kumar oynamak gibi bir durum bu. Bir kaç kez söyledim. Bağımlılık sanırım bu. Bu şekilde alışveriş yapmayı seviyorum. Son bir kaç aydır bu bağımlılığımı temu ile idare ediyorum. Temudan hayatımda sadece aula,apex ve aj159 aldım. Aldığım bu klavye mouseları bir kere bile kutusunu açıp kullanmadım. Hepsini bir şekilde elimden çıkardım. Temu promosyonlarına gelirsek bahsettiğin üzere özel bir çaba sarfetmedim. Özellikle kredi iadesi için. O tamamen kendi kendine hala devam eden bir süreç. Bir mouse alıyorum 1-2 gün içinde tekrar kredi teklif ediyor. Tek yaptığım önüme gelen kredi promosyonuna katıl butonuna basıp sepete bir tane aj159 atıp almak. Tercihimin aj159 olmasının sebebi de kredi promosyonunun çalışması için 1000 TL üstü alışveriş yapma gerekliliği. Elime ulaşan mouselardan bugün itibariyle sanırım son bir hafta içinde 3 tanesi satıldı, 2 tanesi bedelsiz verildi. Diğerlerinin tam takibini yapmış değilim. Sanırım bir tanesi ptt tarafından teslim edilemeyip geri döndü dün. Babamın tc si üzerine almıştım. Personel babamın adını bilmediği için kargocuya öyle birisi bueada yok diyip geri göndermiş kargoyu :) . Yarın gidip alacağım, çine geri döndürmeyeceğim.
Ölücü tabirine alınmanıza üzüldüm ancak yıllardır süregelen tanımı bu kulağa kötü gelsede yapılan işi hoş gördüğümden iyi anlamda kullandığımı düşünmenizi isterim.

Bu tarz indirmli yurtdışı alışverişi forumlarda eskiden revaçtaydı yani bağımlılık demeyelimde bu hobide yalnız değilsiniz.Özellikle eskiden aliexpresin vergisiz olduğu dönem harikaydı vergiden sonra bayağı duruldu son 2 yılda temuyla ve aliexpress choice flnla yeniden yükseliyordu ki devletimiz 30euro ile hevesi hobiyi tamamen bitirdi yazık.Aliexpress dönemi kargo biri gelmeden birini sipariş ederdim yolda hep kargom olurdu.Ama dediğim gibi bu yd alışveriş işinin tadı kaçtı.Temu ise dediğim gibi bu 670 1050tl olayından dolayı ve çok fazla kampanya olduğundan karışık geliyor böyle nokta atışi ürün olmadıkça girilipte uygulamadan bir şey almam.
Ama aliexpress öylemiydi çinden 1tlye ürün aldığımı hatırlarım.
Sıcakfırsatlar forumlarını indirim takip etmeyi seviyoruz ancak ben ihtiyaç olmadıkça almamaya gayret gösteriyorum çok uygun olmadıkça al sata girmiyorum ama al sat yapana saygım var .Hobinizi destekliyorum.iyi forumlar.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Sercan GÖKALP
Bu kredi olayı nasıl oluyor bana özelden anlatabilir misin? Temu bana fazla karışık geliyor sürekli bir teklif yolluyor bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Nik Flatron
Ölücü tabirine alınmanıza üzüldüm ancak yıllardır süregelen tanımı bu kulağa kötü gelsede yapılan işi hoş gördüğümden iyi anlamda kullandığımı düşünmenizi isterim.

Bu tarz indirmli yurtdışı alışverişi forumlarda eskiden revaçtaydı yani bağımlılık demeyelimde bu hobide yalnız değilsiniz.Özellikle eskiden aliexpresin vergisiz olduğu dönem harikaydı vergiden sonra bayağı duruldu son 2 yılda temuyla ve aliexpress choice flnla yeniden yükseliyordu ki devletimiz 30euro ile hevesi hobiyi tamamen bitirdi yazık.Aliexpress dönemi kargo biri gelmeden birini sipariş ederdim yolda hep kargom olurdu.Ama dediğim gibi bu yd alışveriş işinin tadı kaçtı.Temu ise dediğim gibi bu 670 1050tl olayından dolayı ve çok fazla kampanya olduğundan karışık geliyor böyle nokta atışi ürün olmadıkça girilipte uygulamadan bir şey almam.
Ama aliexpress öylemiydi çinden 1tlye ürün aldığımı hatırlarım.
Sıcakfırsatlar forumlarını indirim takip etmeyi seviyoruz ancak ben ihtiyaç olmadıkça almamaya gayret gösteriyorum çok uygun olmadıkça al sata girmiyorum ama al sat yapana saygım var .Hobinizi destekliyorum.iyi forumlar.
Kusura bakma, çok garip tavırlar ve terbiyesiz insanlarla muhatap oldum bugün. Yalancılığımdan tut, mouse satarak aç karnımı doyurmaya çalışmama kadar bir sürü saçma yazı gördüm. Bağımlılık dedim ama evet hobi de diyebiliriz. Teşekkürler 🙏

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
cbe21ff8-c300-43f1-bcf3-290972ba6dec.jpeg
Bu şekilde kaldı ve sipariş veremiyorum şaka gibi, ürün ekleyince de tutar fazla oluyor bu sorunu nasıl çözdüniz ?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin gibi tipler yüzünden gümrük sınırı 30 euroya düştü yalnız. Senin neyini kıskanayım. 3 kuruşluk mouse ile karnını doyurma derdindesin. Senin ticaret yapmak için harcadığın o paranın 2 katı benim oyun bakiyem..

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Yakında devlet bu yaptığına da engel koyacak merak etme. Ondan sonra senin ve senin gibiler buraya gelip ağlayacaksınız.
Bana oradan 1x Switch premium lütfen.

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Özkan Kezer
Mc modeli stokta varmış şu an sadece

Başlıkaki konu için

Gurkanpiro

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüleBu şekilde kaldı ve sipariş veremiyorum şaka gibi, ürün ekleyince de tutar fazla oluyor bu sorunu nasıl çözdüniz ?
Google temu led yaz alışverişe tıkla ondan led lerin birine tıkla ırdan uygulamaya atıyor sepet limit kalkıyor

yalnız taktik hayla çalışıyor reklam sürekli çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan Ekici
Google temu led yaz alışverişe tıkla ondan led lerin birine tıkla ırdan uygulamaya atıyor sepet limit kalkıyor

yalnız taktik hayla çalışıyor reklam sürekli çıkıyor
Reklam cikanda çalışıyor 104.99 olan reklamda stok var diğer reklamda stok yok

Top Bottom