Neler Yeni

Ekşi sözlük benzeri sitem nasıl olmuş?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Cücümbiş
hocam küre isimli bir website var oraya makaleler ansiklopediler veya sözcükler ekleyebilirsiniz bunlarla ugrasmak kusura bakmayın ama boşa çaba

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Cücümbiş

Clayz

80+ Silver
https://sozluk.teknopati.site/
bu siteye ne eklenebilir? Ben daha çok bir video sözlük yaratmak istedim.
konudan alakasız ama zaten yapılmıs ve populer bır seyın uzerıne yurumek pek mantıklı degıl oylesıne yaptıysan degıl ama bunu kullancıların kullanmasını ve sıtenın buyumesını hedeflıyorsan pek mantıklı olmamıs

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konudan alakasız ama zaten yapılmıs ve populer bır seyın uzerıne yurumek pek mantıklı degıl oylesıne yaptıysan degıl ama bunu kullancıların kullanmasını ve sıtenın buyumesını hedeflıyorsan pek mantıklı olmamıs
hocam ama o mantıkla hotmail varken niye gmail vs. çıkarıldı?

Clayz

80+ Silver
hocam ama o mantıkla hotmail varken niye gmail vs. çıkarıldı?
onlar bır devrım mısali idi suan bu sozluge populer sıtelerden kullancı cekmek bana pek mantıklı ve basarılı gelmedı devrim nıtelıgınde olarak ama umarım basarmak ıstedıgının 10 katını basarırsın benıde 1 2 sene sonra burda kapak etsen guzel olur

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Grant
Sitede bir sürü açık var XSS. Bunların kontrollerini yap bu denediklerim en basitlleri.

Ekler

• Ekran Resmi 2025-02-08 ÖS 11.29.21.png
    Ekran Resmi 2025-02-08 ÖS 11.29.21.png
    36 KB · Hit: 36
  • Ekran Resmi 2025-02-08 ÖS 11.29.28.png
    Ekran Resmi 2025-02-08 ÖS 11.29.28.png
    52.1 KB · Hit: 36

aLoNeDarK33

80+ Bronze
@forestrunner elinize sağlık hocam, sitedeki sorunlar düzeltilirse ilerleyebilirsiniz ama merak ettiğim şey hosting işini nasıl yapıyorsunuz ve dns adresini kaç liraya aldınız? (hobi amaçlı html, css ve js öğrendim ama yaptığım siteleri hiç kendi bilgisayarımdan bile host edemedim çünkü internette bununla ilgili kaynak bulamadım, herkes hazır sunucu satın alıp hosting şirketlerine otomatik yaptırıyor bunu)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Mantığın saçma olmuş bu mantıkla technopat varken d.a forumun ve technolay forumun açılması gereksiz ve mantıksız olur.
Arkadaşın açtığı sözlük nesnel bilgilerin bulunduğu bilimsel bir yer değil insanların kendi görüşlerini yazdıkları bir site bu yüzden alakasız olur.

Sitede çok fazla hata gördüm bence popüler olması istenen bir şeyin alan adı .com ile bitmeli birde isim nedense pek hoş olmamış gibi geldi. Geliştirilebilir potansiyel var ancak reklamlanması gerekiyor kullanıcı çekmesi için. Elinize sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mehmet şahin
@forestrunner elinize sağlık hocam, sitedeki sorunlar düzeltilirse ilerleyebilirsiniz ama merak ettiğim şey hosting işini nasıl yapıyorsunuz ve dns adresini kaç liraya aldınız? (hobi amaçlı html, css ve js öğrendim ama yaptığım siteleri hiç kendi bilgisayarımdan bile host edemedim çünkü internette bununla ilgili kaynak bulamadım, herkes hazır sunucu satın alıp hosting şirketlerine otomatik yaptırıyor bunu)
hocam hosting awsden bedava limitlere bakın. Domain hostingerdan.

Top Bottom